Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


Φωτογραφία για Διαζύγιο για την Αλεξία ΜπακογιάννηΔιαζύγιο πήρε η κυρία Αλεξία Μπακογιάννη από τον κ. Μανώλη Βάρσο. Η θυγατέρα της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη ανέκτησε την ελευθερία της, ενώ απέκτησε δίδυμα αγόρι και κορίτσι που είναι σήμερα δύο ετών. Και με τον πρώην πλέον άνδρα της διατηρεί φιλικές σχέσεις. Οπότε δεν της λείπει απολύτως τίποτε και η μητέρα της δεν ανησυχεί. Γι αυτό και ταξιδεύει στο Λονδίνο καλεσμένη του ...

...κ. Ζακ Ρογκ για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων συνοδευόμενη από τον σύζυγό της κ. Ισίδωρο Κούβελο. Σημειώνω ότι ανάλογη πρόσκληση από τον κ. Ρογκ έλαβε και ασφαλώς θα τιμήσει και η κυρία Φάνη Πάλλη Πετραλιά.

 Κατά τα άλλα ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρίσκεται ήδη για διακοπές στα Χανιά, αλλά σε κατάσταση περισυλλογής μετά την απώλεια της Μαρίκας. Από την άλλη πλευρά ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να πληρώνει τις παλιές συγκρούσεις του πατρός και της αδελφής του, αφού όχι μόνο δεν έγινε υπουργός, αλλά έχασε και την προεδρία της Επιτροπής Οικονομικών από τον κ. Αντ. Μπέζα.

(Βηματοδότης - Βήμα της Κυριακής) 
online-pressblog