Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.....

Στα δικαστήρια θα προσφύγουν οι αστυνομικοί, που τους... ξεσπιτώνουν!

Φωτογραφία για Στα δικαστήρια θα προσφύγουν οι αστυνομικοί, που τους... ξεσπιτώνουν!Τους πάνε από την Ήπειρο στη Θράκη, για τους λαθρομετανάστες! Ετοιμάζουν σειρά κινητοποιήσεων... 

Στα δικαστήρια θα προσφύγουν οι αστυνομικοί, που τους ξεσπιτώνουν! 500 άτομα τα πάνε από την Ήπειρο στη Θράκη, για την αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης. Επιπλέον ετοιμάζουν και μια σειρά κινητοποιήσεων. Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων:

"Πρόκειται για μία πρωτοφανής απόφαση η οποία σε καμία περίπτωση δεν έχει λάβει

υπόψη, τις Υπηρεσιακές ανάγκες του νομού μας και το μόνο που καταφέρνει είναι τη διάλυση των υπηρεσιών της διευθύνσεώς μας. Πραγματικά έχουμε πλέον πολλές αμφιβολίες για το αν υπάρχει επιτέλους η πολιτική βούληση να επιλυθεί ουσιαστικά το έντονο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, και σίγουρα με τον τρόπο που επιχειρείται δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Σε αυτό το σημείο θεωρούμε αναγκαίο να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας και όλους τους συναρμόδιους φορείς ότι η Ένωσή μας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας ξεκινά σειρά κινητοποιήσεων, προκειμένου να αντιπαρέρθουμε σε μία τόσο άδικη απόφαση και σίγουρα σε περίπτωση που αντιληφθούμε την ύπαρξη ευθυνών από πλευράς της Διοίκησης τότε σίγουρα θα προσφύγουμε σε ένδικα μέσα".

katoci.com