Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ.....

Πολύ πιθανή η δίκη ''κορυφαίου 'Ελληνα πολιτικού'', σε... Αμερικάνικο Δικαστήριο!

Φωτογραφία για ΠΡΟΣΟΧΗ - Σοβαρή είδηση...Πολύ πιθανή η δίκη ''κορυφαίου 'Ελληνα πολιτικού'', σε... αμερικάνικο Δικαστήριο!
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της εφημερίδας της ομογένειας το ''Καλάμι'', πιστοποιούν ότι μία ασυνήθιστη (νομική) υπόθεση θα ''σκάσει'' τις επόμενες λίγες εβδομάδες γιά εκδίκαση στις ΗΠΑ, με πρωταγωνιστή-κατηγορούμενο κορυφαίο 'Ελληνα πολιτικό. Το θέμα ακούγεται μεν ''περίεργο'', αλλά τα αμερικάνικα δικαστήρια έχουν αρμοδιότητα να ...

...την εκδικάσουν, άσχετα που, δηλ. χώρα, έγινε το ''αδίκημα'', αφού η δίωξη γίνεται από Αμερικανούς πολίτες σε Αμερικανό (με ιθαγένεια), ενώ δεν έχει σημασία που ζει αυτός. Είναι υποχρεωμένος να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο.


Γιά ενημέρωσή σας, στις ΗΠΑ η Δικαιοσύνη είναι απόλυτα ανεξάρτητη-αδέσμευτη, οι πολιτικές κλπ παρεμβάσεις στο έργο της αδιανόητες και η δίωξη ακόμα και πολιτικών γίνεται άμεσα, γιά ότι αδίκημα, μικρό ή μεγάλο, όπως ισχύει και γιά τους απλούς πολίτες δηλ. σύλληψη, δίκη κλπ. Δεν χρειάζεται άδεια του Κογκρέσσου. Ελλάδα και ΗΠΑ έχουν υπογράψει και διακρατική δικαστική συμφωνία )... Λεπτομέρειες, σύντομα.


www.kalami.net