Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


Χαμός στα Χανιά!Έχουν γλυκαθεί με την ιδέα της Σούπερ Λίγκας στον Πλατανιά. Η ομάδα της Κρήτης έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 1500 εισιτήρια διαρκείας και όλα δείχνουν πως τη νέα σεζόν το γήπεδο της ομάδας θα είναι κατάμεστο. Η πώληση συνεχίζεται, ενώ σε ανακοίνωση που υπάρχει γίνονται γνωστά μέρη που κάποιος μπορεί να προμηθευτεί. 

«Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας από την Π.Α.Ε. Πλατανιάς. Ήδη έχουν διατεθεί περί τα 1.500 εισιτήρια και το ενδιαφέρον της φίλαθλης κοινής γνώμης των Χανίων και γενικότερα της Δυτικής Κρήτης παραμένει μεγάλο. 

Για τον λόγο αυτό και για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων όσοι επιθυμούν την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. θα βρίσκεται την Τετάρτη 1 Αυγούστου στα Χανιά και την Πέμπτη 2 Αυγούστου στο Καστέλι Κισάμου για την πώληση εισιτηρίων διαρκείας. 

Ειδικότερα, την Τετάρτη 1 Αυγούστου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, θα βρίσκεται στο καφέ «Θέμα», στο Κουμ Καπί και την Πέμπτη 2 Αυγούστου, το ίδιο χρονικό διάστημα, στο καφέ «Αέρας» στην πλατεία Τζανακάκη (κεντρική πλατεία) του Καστελίου Κισάμου. 

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν αίτηση αγοράς εισιτηρίου διαρκείας για το πρωτάθλημα της Super League 2012 - 2013 και πληρώνουν το σύνολο του ποσού, κατοχυρώνοντας έτσι την απόκτηση της κάρτας διαρκείας, δηλαδή μιας συγκεκριμένης θέσης στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Περιβολιών, για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2012 - 2013. 

Στη συνέχεια, λαμβάνουν μία απόδειξη παραλαβής της κάρτας διαρκείας, με την οποία θα παραλάβουν την κάρτα διαρκείας πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Super League. 
Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας»
 Novasporfm