Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ....


 «Ο κ. Κούβελος και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με τη χθεσινή τους απόφαση
«Ο κ. Κούβελος και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με τη χθεσινή τους απόφαση διέσυραν τη χώρα και ζητάω να αναζητηθούν ευθύνες από την πολιτεία για το διασυρμό που υπέστη η Ελλάδα όχι από το σφάλμα της κ. Παπαχρήστου», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
«Ο κ. Κούβελος και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με τη χθεσινή τους απόφαση διέσυραν τη χώρα και ζητάω να αναζητηθούν ευθύνες από την πολιτεία για το διασυρμό που υπέστη η Ελλάδα όχι από το σφάλμα της κ. Παπαχρήστου».
Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης...

... στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι με αφορμή την ερώτηση που θα καταθέσει στη Βουλή για το θέμα που προέκυψε από τα σχόλια της Β. Παπαχρήστου.
«Ήταν παράπτωμα αυτό που έκανε η κα Παπαχρήστου, ήταν ένα λάθος εάν μάλιστα δεν έδειχνε αμέσως έμπρακτη και ειλικρινή μεταμέλεια, δεν έσπευδε αμέσως να ζητήσει συγνώμη και στα ελληνικά και στα αγγλικά ότι και η ίδια αναγνωρίζει το σφάλμα της θα έλεγα ότι ενδεχομένως θα έπρεπε να ασχοληθεί η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και να παρθούν διάφορα μέτρα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:
«Όμως η κ. Παπαχρήστου ζήτησε αμέσως συγνώμη και αυτό είναι πάρα πολύ βασικό και έρχεται η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή προφανώς για να δώσει ο κ. Κούβελος κάποιου είδους εξετάσεις ψευτο - προοδευτισμού στη ΔΗΜΑΡ και το ΣΥΡΙΖΑ και αποκλείει δηλαδή καταδικάζει εις θάνατον ένα κορίτσι 20 χρονών, ένα παιδί που έκανε ένα λάθος το αποκλείει χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα δικαίωμα επιείκειας και το κυριότερο χωρίς να το καλέσουν σε απολογία».
«Παρακολούθησα όλα τα χθεσινά αφιερώματα των ξένων ΜΜΕ σε κανένα δεν αναφερόταν κανένας δημοσιογράφος στοTwitter της κας Παπαχρήστου, το τι έγραφε στο Twitter σχεδόν δεν ακούστηκε. Όλα τα σχόλια ήταν ο αποκλεισμός για πρώτη φορά μιας αθλήτριας λόγω του ότι έγραψε κάτι στο Twitter. Δηλαδή αυτό που προξένησε το γεγονός σε παγκόσμιο επίπεδο δεν ήταν το τι έγραφε και το πόσο γρήγορα ή όχι ζήτησε συγνώμη, ήταν η απόφαση της ΕΟΕ για τον αποκλεισμό της».