Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΤΑΝΗΣΑ: ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ !


 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη

Στις (08.02.2013) το μεσημέρι στους Αργυράδες Κέρκυρας επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε υπήκοος Κίνας, συγκρούστηκε και εγκατέλειψε επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονη ημεδαπή. Η 53χρονη τραυματίστηκε ελαφρά ενώ η  έρευνα για τον εντοπισμό του υπηκόου Κίνας βρίσκεται σε εξέλιξη.


Σύλληψη ενός  αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Στις (08.02.2013) το βράδυ συνελήφθη στο παλαιό λιμάνι Κέρκυρας, από
 αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, 35χρονος υπήκοος Γαλλίας ο οποίος βρέθηκε να έχει στην κατοχή του  ένα στιλέτο με μήκος λάμας 8 εκατοστών.

Σύλληψη ενός μη νόμιμου αλλοδαπού

Στις (08.02.2013) το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, 42χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές για παράνομη παραμονή στη Χώρα.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Συλλήψεις τριών ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Στις (08.02.2013) το βράδυ συνελήφθησαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις στην πόλη της Ζακύνθου και στον Λαγανά Ζακύνθου από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, τρεις ημεδαποί ιδιοκτήτες καταστημάτων ηλικίας 33,34 και 71 ετών για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Σύλληψη ενός   ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Στις (08.02.2013) το απόγευμα συνελήφθη στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, 44χρονος ημεδαπός για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης.

CORFU NEWSit