Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ....

oι κλέφτες ήρθαν αντιμέτωποι με τους διανομείς

Φωτογραφία για Γιάννενα: Διάρρηξη σε εφημερίδα - Οι κλέφτες ήρθαν αντιμέτωποι με τους διανομείς
Δύο άτομα μπήκαν ξημερώματα της Τρίτης στα γραφεία του «Ηπειρωτικού Αγώνα», παραβιάζοντας ένα από τα παράθυρα της εφημερίδας στην οδό Πουτέτση στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

Οι δύο νεαροί όπως αναφέρει η εφημερίδα «ανακάτεψαν» τα γραφεία και προσπάθησαν να ανοίξουν τα συρτάρια, τους πρόλαβαν όμως οι...


... διανομείς της εφημερίδας που εκείνη την ώρα ήρθαν για να πάρουν τα φύλλα της προηγούμενης μέρας. Οι διανομείς μπήκαν από την πόρτα και αντίκρισαν δύο άτομα να προσπαθούν να ανοίξουν τα συρτάρια των γραφείων.

Οι «εισβολείς» μόλις έγιναν αντιληπτοί, τράπηκαν σε φυγή, βγαίνοντας από το ίδιο παράθυρο, από το οποίο μπήκαν, παίρνοντας μαζί τους κινητά τηλέφωνα της εφημερίδας. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε άμεσα, για να πάρει στοιχεία, ενώ χθες το πρωί η σήμανση πήρε δακτυλικά αποτυπώματα.

Προκαλεί εντύπωση τόσο το σημείο της διάρρηξης (αφού ο Η.Α. απέχει από το αστυνομικό μέγαρο μερικές εκατοντάδες μέτρα) όπως και το γεγονός ότι οι διαρρήκτες επέλεξαν ως στόχο μία εφημερίδα η οποία εκ των πραγμάτων έχει κίνηση όλο το 24ώρο, αφού οι διανομείς παραλαμβάνουν τα φύλλα για να κάνουν τη διανομή σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. Να σημειωθεί επίσης ότι η διάρρηξη έγινε σχετικά νωρίς, περίπου στις 12.30 με 1.00 τα ξημερώματα, πριν δηλαδή η κίνηση στους δρόμους περιορισθεί αισθητά.

http://www.ipeirotika.gr