Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ! ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ....

                                                    κακοκαιρία
Επιδείνωση του καιρού - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Σήμερα Πέμπτη προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνια, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και βαθμιαία στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και από τις βραδινές ώρες σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονιας και της δυτικής Στερεάς. Οι νότιοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φθάσουν τα 8 και πιθανόν τα 9 μποφόρ.
Στην...
... Αττική προβλέπεται συννεφιά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές το απόγευμα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέχρι 8 μποφόρ.Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν τη νύχτα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρξουν νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι ισχυρές. Χιονοπτώσεις αναμένονται κατά τόπους ισχυρές στα ορεινά και από τις βραδινές ώρες σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, ενώ θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά και από τις βραδινές ώρες σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί μέχρι 7 μποφόρ. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν τη νύχτα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, προβλέπονται νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέχρι 9 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί μέχρι 9 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου
Παρασκευή
Νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο ανατολικό Αιγαίο και λίγα χιόνια στα ορεινά. Σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε περαιτέρω πτώση.

Newsbomb.gr