Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΣΟΚ:ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


 Kαι οι 28 υποψήφιοι, λόγω του μέτρου και της μεγάλης συμμετοχής πηγαίνουν Αθήνα στο Συνέδριο, ως εκλεγμένοι! 


Με 28 συνέδρους, δηλαδή, όλους όσους κατέβηκαν στην εκλογική διαδικασία, σαν υποψήφιοι, θα εκπροσωπηθεί η Κέρκυρα, στο 9ο Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Αιτία; Από τη μία, η μεγάλη, πέρα από κάθε προσδοκία, συμμετοχή στην διαδικασία από φίλους και μέλη του κόμματος κι από την άλλη, το μέτρο για την ανάδειξη των συνέδρων, που ξεκινούσε από πολύ χαμηλά.

Συνολικά, λοιπόν, στην Κέρκυρα καταμετρήθηκαν 1297 έγκυρες ψήφοι, ενώ στα Ιόνια, 2.125, αριθμοί πολύ μεγαλύτεροι από τους αναμενόμενους.

Όπως μεγάλος ήταν κι ο συνολικός αριθμός στην Επικράτεια, αφού τα έγκυρα ψηφοδέλτια έφτασαν τα 112.016!

Όσον αφορά τον πρώτο σε σταυρούς προτίμησης, στο νησί, αυτός ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Κώστας Γρηγορόπουλος (με 243), ενώ τον ακολούθησαν οι Σταύρος Καρβούνης και Αλέξανδρος Αλεξάκης.

Τέλος, αλφαβητικά, οι 28 σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ από την Κέρκυρα, είναι οι ακόλουθοι: Αλεξάκης Αλέξανδρος, Βαραγγούλη Σπυριδούλα, Βερονίκης Σπυρίδων, Γιαννούλης Παντελής, Γούλας Πέτρος, Γραικός Ανδρέας, Ελευθεριάδης Νίκος, Γρηγορόπουλος Κωνσταντίνος, Καββαδίας Φίλιππος, Καρβούνης Σταύρος, Κοκκινόρης Δημήτρης, Κούστας Αντώνιος, Λέσσης Γεώργιος
Μητροπούλου Μαρία, Μυρισκλάβος Σπυρίδων, Μουζακίτη Σοφία, Μουζακίτης Χρύσανθος,
Μπιάνγκης Δημήτριος, Παγκράτης Θεόδωρος, Περατινός Νικόλαος, Πέτσιου Αθανασία, Ράλλης Σπυρίδων, Ρέγγη Μαρία, Σκλαβενίτης Δημήτριος, Στογιάννος Κωνσταντίνος, Τσενεμπής Χαράλαμπος, Χαρίσης Κωνσταντίνος, Χονδρογιάννης Αθανάσιος

Απο τo corfupress.com