Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ"ΑΘΗΝΑ"


Σπουδάζουμε στη σχολή ΑΤΕΙ Δυτικης Μακεδονιας, Παραρτημα Καστοριας του Τμηματος Δημοσιων Σχεσεων και Επικοινωνιας.
Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου Αθηνά, το τμήμα μας συγχωνεύεται με μία άλλη έχοντας διαφορετικό αντικείμενο. Θα λέγεται λοιπόν Διοίκηση Επιχειρήσεων Οργανισμών και Συστημάτων με τέσσερις κατευθύνσεις(ή κάπως έτσι τέλοσπάντων ).
Είναι άδικο να καταστρέφουν τα όνειρα μας, τους κόπους και τις θυσίες των γονιών μας. Δε ζητάμε κάτι παράλογο, το μόνο που ζητάμε είναι να πάρουμε το πτυχίο μας από μια σχολή την οποία εμείς επιλέξαμε. Από μια σχολή που δεν βρεθήκαμε εκεί τυχαία. Με ποια λογική καταργούν τις Δημόσιες Σχέσεις στην Ελλάδα από την στιγμή που υπάρχουν μόνο δυο τμήματα; Με ποιο δικαίωμα απαιτούν από εμάς να αλλάξουμε έτσι ξαφνικά αντικείμενο σπουδών; Εμείς λοιπόν που θέλουμε να σπουδάσουμε Δημόσιες Σχέσεις που να πάμε;; Σε ιδιωτικές σχόλες ή σε εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού;
Γεννηθήκαμε σε μια χώρα με τα πιο ‘φωτισμένα’ μυαλά του κόσμου. Είναι πολύ δυσάρεστο η ίδια η χώρα μας να διώχνει τα παιδιά της με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Για ποια παιδεία μιλάμε λοιπόν, όταν στην Ελλάδα καταλήγει να είναι ανύπαρκτη; Είμαστε εδώ και θα παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον, το οποίο μας ανήκει.

Αναγνώστης
tromaktiko
CORFU NEWSit