Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ : ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 33ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ....

Συνελήφθη ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή

Εξιχνιάστηκε μία ακόμη διάρρηξη σε οικία στην Κέρκυρα



Εμφάνιση IMG_5758.JPGΣυνελήφθη χθες (21.11.2014) το μεσημέρι στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 33χρονος ημεδαπός και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και για κλοπή. 



Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και σε αιφνιδιαστική έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 33χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν ένα περίστροφο διαμετρήματος 0,38 και ένα σπρέι πιπεριού.  



Εμφάνιση IMG_5757.JPG
Επίσης, στην οικία του 33χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών συσκευών (φωτογραφικές μηχανές, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα) των οποίων η νόμιμη κατοχή ερευνάται.



Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, μέχρι τώρα έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης της διάρρηξης από οικία στην Κέρκυρα, τον Μάιο του 2013, κατά την οποία είχαν αφαιρεθεί ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.



Όποιοι πολίτες ενδέχεται να αναγνωρίσουν κάποια από τα κατασχεθέντα αντικείμενα, παρακαλούνται να προσέλθουν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ή να επικοινωνήσουν στον τηλεφωνικό αριθμό 2661029169 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.  

 Εμφάνιση IMG_5762.JPG

Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.