Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.....

Ποιος "αμετακίνητος", μέχρι πριν λίγο καιρό, αποτελεί παρελθόν για το "τριφύλλι"; [photo]



Φωτογραφία για Αποχώρηση ΒΟΜΒΑ από τον Παναθηναϊκό...Ποιος αμετακίνητος, μέχρι πριν λίγο καιρό, αποτελεί παρελθόν για το τριφύλλι; [photo]Σε διαζύγιο οδηγήθηκαν Παναθηναϊκός και Νίκος Νταμπίζας. Στο σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ τέθηκε το ζήτημα της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών και αποχώρησης του παλαίμαχου αμυντικού από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η ανακοίνωση του διαζυγίου, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και ο ίδιος.

Αποχώρηση ΒΟΜΒΑ από τον Παναθηναϊκό...Ποιος αμετακίνητος, μέχρι πριν λίγο καιρό, αποτελεί παρελθόν για το τριφύλλι; [photo] - Φωτογραφία 2 

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νταμπίζα. Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνδρομή του σε μια δύσκολη περίοδο για το Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση.Στον Νίκο Νταμπίζα χρεώνεται το γεγονός ότι οι επιλογές του για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας δεν είχαν τον απαιτούμενο βαθμό επιτυχίας (αντίστοιχο με τον περσινό) και κάποιες προσθήκες έγιναν καθυστερημένα, αλλά και η έλλειψη της επιθυμητής επικοινωνίας και συνεργασίας με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Μένει να φανεί ποιος θα αναλάβει αυτό το ρόλο. Δεν αποκλείεται να είναι ο Τάκης Φύσσας, που είχε αντίστοιχη θέση στην Εθνική ομάδα επί Φερνάντο Σάντος, ενώ εκκρεμεί και η πρόσληψη του Λεωνίδα Βόκολου σε πόστο στην ομάδα.
Πηγή Tromaktiko