Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Η ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ- ΚΟΜΑΝΤΟ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ !!!

Στην ακριτική Στρογγύλη




Μία υπολοχαγός-πρασινοσκούφισα είναι η επικεφαλής της Ελληνικής Φρουράς στη μικρονήσο Στρογγύλη, την οποία επισκέφτηκε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Δένδιας.
Η έκπληξη ήταν βέβαια μεγάλη, αλλά πολύ γρήγορα ο Υπουργός πληροφορήθηκε τις «λεπτομέρειες» από τους καθ’ ύλην αρμόδιους. Τον Αρχηγό ΓΕΣ (Καταδρομέα και «Βάτραχο») Αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά και από τον Διοικητή της και Διοικητή της 95 Ανωτάτης Διοικήσεως Ταγμάτων Εθνοφυλακής Υποστράτηγο Αλκιβιάδη Σταφανή.
«Κύριε Υπουργέ η διοικητής του Φυλακίου είναι η Υπολοχαγός των Καταδρομών Σ.Κ (σσ Τα στοιχεία της τα γνωρίζουμε αλλά για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτονται τουλάχιστον όσο υπηρετεί εκεί), απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, αλεξιπτωτίστρια, και έχει τελειώσει 2η το επίπονο πολύμηνο Σχολείο Καταδρομών στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης. Είναι Εξαιρετική!» τόνισε με έμφαση ο Αρχηγός ΓΕΣ, ο οποίος φαίνεται να γνωρίζει «απέξω και ανακατωτά» το βιογραφικό όλων των Καταδρομέων.
Και συμπλήρωσε ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ με σημασία: «Για μας κ.Υπουργέ δεν υπάρχουν άνδρες και γυναίκες, αλλά στελέχη του Ελληνικού Στρατού που εκτελούν ορισμένες υπηρεσίες. Εφόσον είναι εκπαιδευμένοι, μπορούν».

Πηγη:parapolitika.gr