Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ !!!

Έγκυος η μοναχοκόρη του Νίκη, που γεννάει εντός των ημερών
 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν αυτή την περίοδο ο Κώστας Λαλιώτης και η Μαρίνα Λαλιώτη, αφού μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχουν γίνει παππούδες. Η μοναχοκόρη τους, Νίκη Λαλιώτη-Ντεγιάννη...

...  διανύει τον ένατο μήνα εγκυμοσύνης και περίπου σε δεκαπέντε ημέρες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.
Σύμφωνα, μάλιστα, με αποκλειστικές πληροφορίες των «Παραπολιτικών», το μωρό που περιμένει η κόρη του ζεύγους Λαλιώτη είναι κοριτσάκι.
Αυτό, πάντως, δεν την εμποδίζει από το συνεχίζει να κάνει εξόδους, μαζί με τον σύζυγό της και φίλους, για δείπνο, όπως έκανε την περασμένη Κυριακή, οπότε εθεάθη στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, στο Χαλάνδρι. Έχοντας πάρει άδεια από την εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων όπου εργάζεται εδώ και χρόνια, η Νίκη Λαλιώτη βιώνει αυτές τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της μέσα σε κλίμα ηρεμίας και χαλάρωσης. Την ίδια στιγμή, ο γνωστός πολιτικός με τη δική του, ξεχωριστή ιστορία στο ΠΑΣΟΚ και η ψυχίατρος σύζυγός του περιμένουν ανυπόμονα τη γέννηση της μικρής τους «πριγκίπισσας».
ΕΥΤΥΧΙΑ
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το δωμάτιο του νέου μέλους της οικογένειας, στο οποίο φυσικά θα κυριαρχούν οι αποχρώσεις του ροζ. Η μέλλουσα μαμά έχει πάρει ελάχιστα κιλά, αφού προσέχει πολύ τη διατροφή της, ενώ μέχρι και πριν από λίγες μέρες πήγαινε κανονικά στη δουλειά της, λόγω της πολύ καλής εγκυμοσύνης που έχει από την αρχή. Η μπέμπα μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχει έρθει να ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού και τον γάμο τους το καλοκαίρι του 2011 στα Δολιανά, τόπο καταγωγής του Κώστα Λαλιώτη.


Εκείνη την ημέρα του Ιουνίου, το ήσυχο χωριό της Αρκαδίας είχε αναστατωθεί από την έντονη παρουσία των ΜΜΕ, αφού φωτογράφοι, δημοσιογράφοι και συνεργεία τηλεοπτικών καναλιών βρίσκονταν παντού για να καλύψουν το γεγονός. Το γαμήλιο γλέντι, πάντως, είχε ξεκινήσει μία μέρα πριν από την τελετή, ενώ λίγα 24ωρα νωρίτερα οι 170 καλεσμένοι του Κώστα και της Μαρίνας Λαλιώτη είχαν δώσει το «παρών» στο εστιατόριο «Πλάτανος», για να μοιραστούν τη χαρά της μονάκριβης κόρης του πρώην υπουργού, σε ένα παραδοσιακό γλέντι.


Το Μυστήριο είχε τελεσθεί στο ξωκλήσι του Αϊ-Γιάννη, ένα από τα πιο γραφικά της περιοχής, μέσα στο πράσινο. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι τέσσερις φίλοι τους Χριστίνα Παππά, Λένια Μπουτάρη, Γιώργος Καλυβίτης και Δημήτρης Βρανόπουλος.
ΚΑΙ Ο «ΤΙΓΡΗΣ»
Το «παρών» στον γάμο τότε είχε δώσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον οποίο ο Κώστας Λαλιώτης διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις εδώ και χρόνια, ενώ πολύ συχνά παρακολουθεί τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ. Ο γαμπρός του πρώην υπουργού, μάλιστα, τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην εταιρεία Hellenic Environmental Center, συμφερόντων του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο τελευταίος για τον γάμο της Νίκης Λαλιώτη είχε καταφτάσει με τη θαλαμηγό του στο Λεωνίδιο και είχε μεταβεί οδικώς στα Δολιανά, γεγονός που είχε προκαλέσει τα ανάλογα σχόλια.
Στην εκκλησία τη νύφη είχε συνοδέψει ο πατέρας της, ενώ συγκρότημα με παραδοσιακά όργανα έπαιζε γαμήλια τραγούδια. Το απέριττο λευκό νυφικό της Νίκης Λαλιώτη είχαν σχεδιάσει οι Deux Hommes, ενώ η ανθοδέσμη της ήταν από λουλούδια του αγρού. Μετά την τελετή ακολούθησε γλέντι για 300 καλεσμένους στον προαύλιο χώρο του παραδοσιακού πετρόκτιστου ξενώνα «1821», το οποίο είχε κρατήσει μέχρι το πρωί.


Σε ό,τι έχει να κάνει με τον γαμπρό του πρώην πανίσχυρου υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, ο Χρήστος Ντεγιάννης είναι ανιψιός του αείμνηστου αρεοπαγίτη Γιάννη Ντεγιάννη, ο οποίος ήταν πρόεδρος του δικαστηρίου στη δίκη των πρωταιτίων της χούντας των συνταγματαρχών, τον Ιούλιο του 1975. Ως πρόεδρος του Πενταμελούς Εφετείου είχε δικάσει και καταδικάσει εις θάνατον τους απριλιανούς πραξικοπηματίες (μια ποινή που μετατράπηκε σε ισόβια από τον τότε πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Καραμανλή), σε μια δίκη που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα με τα όσα είχαν ακουστεί.
Ο Γιάννης Ντεγιάννης, που έφυγε από τη ζωή στις 28 Μαΐου του 2006, έχει τιμηθεί με το παράσημο του Τάγματος Εθνικής Τιμής και το 1981 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Επικρατείας με το ΠΑΣΟΚ.
α Μακριά από την πολιτική


Η Νίκη Λαλιώτη παρέμενε σχετικά άγνωστη στο ευρύ κοινό μέχρι το 2010, όταν άρχισε να εργάζεται σε γνωστή εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων, είναι όμως αναμφίβολα μια νεαρή γυναίκα την οποία όσοι γνωρίζουν χαρακτηρίζουν πολυτάλαντη. Τελειώνοντας το Λύκειο σπούδασε Επικοινωνία και Διαφήμιση στο Πανεπιστήμιο της Νέας
Υόρκης, αφού προηγουμένως είχε αποφοιτήσει με άριστα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, έχοντας πάρει και δύο υποτροφίες, μία εκ των οποίων από το Ιδρυμα Ωνάση. Αν και θα μπορούσε να έχει ακολουθήσει έναν έτοιμο, στρωμένο δρόμο, όπως της πολιτικής, λόγω της πορείας του πατέρα της, επέλεξε να χαράξει τον δικό της, μακριά από τα κοινά, και τα κατάφερε.


Πηγη :parapolitika.gr