Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ...

Συνελήφθη ημεδαπός στην Κέρκυρα, για διακίνηση κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή
Κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, περισσότερο από 1 κιλό ακατέργαστης κάνναβης, ένα αεροβόλο πιστόλι καθώς και ένα Ι.Χ.Ε αυτ-το ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών  

Εμφάνιση φωτογραφία 2.JPG
Συνελήφθη την Τρίτη (25.11.2014)  το απόγευμα στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, 21χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, ο 21χρονος εντοπίστηκε -αρχικά- στην πόλη της Κέρκυρας κατά την διάρκεια αστυνομική επιχείρησης και σε έρευνα εντός του  αυτοκινήτου του και στην κατοχή του, βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους (129) γραμμαρίων περίπου.

Εμφάνιση φωτογραφία 3.JPGΑπό την εξέλιξη της επιχείρησης και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε συσκευασίες, ακατέργαστη κάνναβη βάρους (961) γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και κατεργασμένης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας καθώς και ένα αεροβόλο πιστόλι με μεταλλικές βολίδες.

Επίσης, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε αυτ-το ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών καθώς  και δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ.

Ο 21χρονος  οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.