Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΤΖΕΛΑ:ANOIXTO TO ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΩΝ!

 Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό είχαν χθες το μεσημέρι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ των Επτανήσων  μεταξύ των οποίων και η βουλευτής της Κέρκυρας Άντζελα Γκερέκου.

Οι βουλευτές ενημέρωσαν το Γ. Παπανδρέου για τα ανοικτά ζητήματα της περιφέρειας και   κάθε νομού ξεχωριστά,  ενώ του μετέφεραν  και το πολύ βαρύ κλίμα που υπάρχει στους πολίτες μετά και την εξαγγελία των νέων μέτρων.
Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΑ η κ.   Γκερέκου,  άφησε ανοιχτό   το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες σε περίπτωση που...


... μετά την εξασφάλιση της 6ης δόσης τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν ανταποκριθούν στο κάλεσμα για εθνική συναίνεση. Όπως είπε η κ. Γκερέκου αν δεν επιτευχθεί η συναίνεση τότε πρέπει  να αποφασίσει  ο λαός ποιος μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα προβλήματα της χώρας. Ωστόσο η βουλευτής τόνισε ότι η διεξαγωγή εκλογών στην παρούσα οικονομική κατάσταση της χώρας θα σημάνει περισσότερες θυσίες για  μισθωτούς και συνταξιούχους.
Όπως δήλωσε στην ΕΡΑ   η βουλευτής της Κέρκυρας,  έθεσε στον κ. Παπανδρέου τρία βασικά θέματα και συγκεκριμένα το έργο των φραγμάτων, τη η λειτουργία του Φορέα Διαχείρισης της παλιάς πόλης (στο πλαίσιο ένταξης στην UNESCO)  και τη λειτουργία του νέου Δικαστικού Μεγάρου. Επίσης, έγινε αναφορά  στην ανάγκη προώθησης του Αναπτυξιακού Σχεδίου για την Κέρκυρα που  είχε παρουσιάσει η κ. Γκερέκου πριν από λίγους μήνες στην Κέρκυρα, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, το οποίο προβλέπει έργα ύψους 45εκ. € για την Κέρκυρα.
Η κ. Γκερέκου χθες είχε συνάντηση και με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τον οποίο συζήτησαν και πάλι το έργο των φραγμάτων. Ο Υπουργός Ανάπτυξης διαβεβαίωσε τη βουλευτή ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να ξεκινήσει το έργο το οποίο όπως δεσμεύτηκε θα ενταχθεί έως το τέλος του χρόνου.
 Εrt.gr