Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΦΟΡΩΝ ΣΕ ...ΕΙΔΟΣ!

Πως μπλέξαμε τα μπούτια μας;
Πως το είπε ο Τράα; Χρειάζεται δράμα. Δραμαμίνες επειγόντως γιατί ζαλιστήκαμε από τα μέτρα. Τα οποία είναι λίγο πιο «μικρά τέρατα» από αυτά που ακούγονταν. Ο Βενιζέλος, με την διαπραγματευτική του δεινότητα δοξάζεται  σαν να υπέγραψε τη Συνθήκη των Σεβρών. Η νέα συνθήκη που συμφωνήθηκε επειδή διώχνει μακριά το φάσμα της χρεοκοπίας, τον περονόσπορο και τη μουχρίτσα, θα ...
...ονομασθεί η «Συνθήκη των Ζαβών».
Τώρα που θα φωνάξουν τον Παπακωνσταντίνου για το έλλειμμα του 2009 μπορούν να τον ρωτήσουν που τους βρήκαν όλους αυτούς τους τυχάρπαστους του ΔΝΤ και μας έμπλεξαν μαζί τους; Πάντως προσωπικά θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης. Τα τέλη κυκλοφορίας τα είχαμε πληρώσει τον Γενάρη του 2010 αντί για τον Δεκέμβρη του 2009. Μας είχε διευκολύνει ο άνθρωπος, τον τρέχουμε κιόλας.
Σε βάθος δεκαετίας θέλει το ΠΑΣΟΚ τη διερεύνηση. Μόνο που οι άλλοι έβρισκαν τρόπους να δείχνουν μικρότερο το έλλειμμα και όχι μεγαλύτερο. Σας λέμε από τώρα το αποτέλεσμα της εξεταστικής: ο Χριστοδουλάκης έβαλε τη χώρα στην ΟΝΕ, ο Αλογοσκούφης στην «απογραφή», ο Παπακωνσταντίνου στο ΔΝΤ.  Όλοι άριστοι.
Για να αποδειχθεί για μία ακόμη φορά, ότι στην Ελλάδα οι κομπλεξικοί μέτριοι κυνηγάνε τους επιτυχημένους.
Ο Μάκης ξεμπέρδεψε προσωρινά με τη «γραφειοκρατία»: Ελεύθερος ο μέχρι πρότινος «φίλαθλος» της ΠΑΕ Καβάλας, μετά από ταλαιπωρία ολίγων ημερών.  Εγγύηση είκοσι χιλιάρικα. Τα ρέστα από ένα μικροποντάρισμα στο «διπλό» Μπαρτσελόνα-Δόξα Κρανούλας δηλαδή. Δεν φτάνει που περίμενε τον ανακριτή να γυρίσει από τις διακοπές του, ο πολιτικός κρατούμενος Μάκης παραμένει προφυλακισμένος.
Η ξενομανία θα μας φάει. Φάγαμε τον Μπέο και τον Μάκαρο και τώρα θα ζήσουμε με τους «Λώρενς της Παιανίας», τους «Ιταλούς» της ΑΕΚ και το «μυρμήγκι» του Ρέντη. Το έριξα στο “αθλητικό” γιατί δεν αντέχω άλλη κουβέντα για μέτρα, χαράτσια και πράσινες αλχημείες. Η Θύρα «4» εξέδωσε μια ανακοίνωση με πολιτικές προεκτάσεις, που αν τη διαβάσετε σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη για τους οργανωμένους. Αν τη διαβάσουν στην Κυβέρνηση μέσα στα επόμενα νέα μέτρα θα είναι και η κατάργηση των συνδέσμων.

Πάντως αντί να πάθετε κατάθλιψη με το πώς θα πληρώσετε τα νέα χαράτσια, μπορείτε να ακολουθήσετε τη συμβουλή της Άντζυ Σαμίου στο Twitter της: «Δεν έχω να σας δώσω άλλους φόρους! Ελάτε να πληρωθείτε σε είδος!». Υπέρμαχος της ανταλλακτικής οικονομίας η Άντζι.


Στο μεταξύ, η  Τζούλια θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση του σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη «Διονυσιακά Όργια». Θα ντυθεί μαινάδα και θα ανέβει στο σανίδι τον ερχόμενο χειμώνα σε μια παράσταση που ο ίδιος σκηνοθέτης είχε ανεβάσει και στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 1975, με πρωταγωνιστές τότε τους Τζένη Δριβάλα και Ανέστη Βλάχο.

Ο σκηνοθέτης θέλει δηλαδή με την ίδια παράσταση να κλείσει την Μεταπολίτευση όπως την άρχισε τιμώντας τα «όργια» που έγιναν στο μεσοδιάστημα;
Όσες στο μεταξύ θεωρείτε ότι δεν έχετε τα προσόντα μπορείτε να πάτε στην Ταϊλάνδη για να μάθετε την τέχνη μεγέθυνσης στήθους και βελτίωσης του σχήματος προσώπου: βασίζεται στα σκαμπίλια και όλο και κάποιος τροϊκανός ή εγχώριος οπαδός του «νεοραγιαδισμού» μπορεί να χρειαστεί τις υπηρεσίες σας.
Μικρός Οδυσσέας