Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.....

       ... λόγω των χιονοπτώσεων 
Έκλεισε το αεροδρόμιο Ιωαννίνων λόγω των συνεχιζόμενων χιονοπτώσεων στα Γιάννινα και ακυρώθηκαν οι νυκτερινές πτήσεις της Olympic Air 808 και 809 από Αθήνα προς Ιωάννινα και αντίστροφα. Οι επιβάτες θα προωθηθούν στους προορισμούς τους οδικά αν τελικά το επιτρέψουν οι χιονοπτώσεις που συνεχίζονται αμείωτες.

 Αλλά και το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, ακύρωσε...


... απογευματινά και βραδινά δρομολόγιά του προς Θεσσαλονίκη και Βόλο καθώς και τα περισσότερα δρομολόγια προς χωριά του Νομού. Για την Αθήνα, προς το παρόν τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά.

 Στο μεταξύ ο Δήμος Ιωαννιτών, σε ανακοίνωση του, τονίζει ότι, σε ετοιμότητα βρίσκεται όλος ο μηχανισμός προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργούνται από την κακοκαιρία. Μηχανήματα παρεμβαίνουν στο κεντρικό οδικό δίκτυο όλων των Δημοτικών Ενοτήτων για να απομακρυνθούν τα χιόνια και να παραμείνουν ανοικτοί δρόμοι, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στις προσβάσεις προς τα δύο νοσοκομεία. Ταυτόχρονα γίνονται παρεμβάσεις στο εσωτερικό και δευτερεύον οδικό δίκτυο της πόλης. Συνολικά από τον Δήμο κινούνται περισσότερα από είκοσι μηχανήματα, δικά του αλλά και ιδιωτικά που έχουν μισθωθεί.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος απευθύνει έκκληση στους πολίτες, να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στη διάρκεια της νύχτας λόγω της μεγάλης ολισθηρότητας και σε περίπτωση ανάγκης να καλούν το 100 της Αστυνομίας, το 166 του ΕΚΑΒ ή τις Υπηρεσίες του Δήμου που θα έχουν προσωπικό Ασφαλείας όλο το 24ωρο.
Νewsit.gr