Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ...

Ψηφίστηκε επί της αρχής ο αθλητικός νόμος στη Βουλή κι έτσι ανοίγει ο δρόμος για ξένους επιχειρηματίες, που επιθυμούν να επενδύσουν σε ελληνικές ομάδες.
Η διάταξη του νέου νόμου που αφορά τους μη Ευρωπαίους επενδυτές ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό και την Τετάρτη (15/2), που θα γίνει η ψήφιση κατ` άρθρο, αναμένεται να περάσει χωρίς απρόοπτα, αφού έχουν διατυπωθεί ελάχιστες ενστάσεις για το ζήτημα.
Βέβαια, υπάρχουν ακόμη αντιδράσεις πολλών βουλευτών για το άρθρο 19 που αφορά τις ...
...αρμοδιότητες της ΕΕΑ.
Πάντως, το κομμάτι που αφορά τον Παναθηναϊκό και την προοπτική της επένδυσης σε αυτόν από άραβες επενδυτές θα περάσει κι έτσι τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό.
Από το ΔΣ των πράσινων, πάντως, την Τρίτη (14/2), δεν προέκυψε ιδιαίτερη αισιοδοξία για τη συγκεκριμένη υπόθεση, τουλάχιστον άμεσα. Γι` αυτό και αποφασίστηκε η λήψη δανείου της ΠΑΕ με εγγυητή τον Αδαμάντιο Πολέμη, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα και να μην υπάρχουν προβλήματα στην απολογία ενώπιον των ανθρώπων της UEFA.
Παράλληλα, το Μάρτιο αναμένεται να ανοίξει και ο δρόμος για την επιστροφή του Ανδρέα Βγενόπουλου στα διοικητικά. Μέχρι τότε, πάντως, οι άραβες επενδυτές, είτε ο Σουλτάν Αλ Σαούντ, μπορούν να αποδείξουν το ενδιαφέρον τους.
Ο νόμος ψηφίστηκε και πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
sport.gr