Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ...

                   …Μητροπολίτη Χαλεπίου
Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή των 2 Ιεραρχών!

- Η σορός του εκτελεσθέντα οδηγού είναι πιθανότατα πάνω σε καρότσα φορτηγού και οι δολοφόνοι του φωνάζουν "Ο Θεός είναι μεγάλος" 
- Δεν επιβεβαιώνεται επίσημα η απελευθέρωση του Μητροπολίτη Χαλεπίου, Παύλου και του Συρορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου, Γρηγορίου Yohanna Ibrahim
- Συνεργάτες του Μητροπολίτη Χαλεπίου φοβούνται ότι οι απαγωγείς ήθελαν να παραπλανήσουν τις αρχές
- Όλες οι νεότερες εξελίξεις και ρεπορτάζ με συνεντεύξεις στο dogma.gr


Εικόνες απίστευτης αγριότητας κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός στην Συρία. Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΔΟΓΜΑ» εξασφάλισε και παρουσιάζει το βίντεο με τη σωρό του οδηγού του Συρο-Ιακωβίτη Μητροπολίτη, που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της απαγωγής έξω από το Χαλέπι.

Η εικόνα προκαλεί σοκ. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος. Το πρόσωπο του έχει παραμορφωθεί και τίποτα δεν θυμίζει το πρόσωπο στην ταυτότητά του όπως φαίνεται στο βίντεο. 

Πρόκειται για σκληρές εικόνες, που αντικατοπτρίζουν, το μίσος και την βαρβαρότητα. Ένα ακόμη έγκλημα στο όνομα του Θεού.

Ήδη στη Συρία πολλοί Χριστιανοί τον θεωρούν μάρτυρα...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


«Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή όλες τις εξελίξεις και τις σχετικές πληροφορίες από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απαγωγή του Ελληνορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Παύλου και του Συρορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Γρηγορίου Yohanna Ibrahim», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, και υπογραμμίζεται πως για οποιαδήποτε επιβεβαιωμένη εξέλιξη θα υπάρξει ανακοίνωση.

Στενοί συνεργάτες και των δύο Μητροπολιτών, μιλώντας στο dogma.gr εξέφρασαν τους φόβους και την αγωνία τους, αφού κανείς από τους δύο δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Τώρα όλοι φοβούνται πως ή το νέο της απελευθέρωσης που μετέδωσε αρχικά του Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο μια χριστιανική οργάνωση στην περιοχή, και στη συνέχεια όλα τα Μ.Μ.Ε του πλανήτη, ήταν ψευδές ή πως πράγματι τους απελευθέρωσαν αλλά στην πορεία τους συνέβη κάτι.

«Φοβόμαστε μήπως οι απαγωγείς έδωσαν την ψευδή αυτή είδηση ώστε να κερδίσουν χρόνο, για να κρυφτούν και να τους μεταφέρουν αλλού» είπε στο dogma.gr στενός συνεργάτης του κ. Παύλου.

Νewsit