Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ...

…σε εκδήλωση τον ύμνο της ομάδας !

Είναι στιγμές που δεν περιγράφονται με λόγια και απλά μιλούν οι πράξεις. Λίγες ώρες μετά τον υποβιβασμό της ΑΕΚ, ο Μίμης Παπαϊωάννου βρέθηκε σε εκδήλωση στα Τρίκαλα και τραγούδησε συγκινημένος τον ύμνο της ομάδας. Δείτε το video...


Ο Μίμης Παπαϊωάννου τραγουδά τον ύμνο της ΑΕΚ από citrusblack83
Η ΑΕΚ, η ιστορική ΑΕΚ, η ομάδα της προσφυγιάς, η ομάδας της Κωνσταντινούπολης, η ομάδα που συντροφεύει χιλιάδες ξενιτεμένους και έχει γράψει τη δική της ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα παίζει όπως όλα δείχνουν την επόμενη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία.

Μια ομάδα από την οποία έχουν περάσει σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και έχουν αφήσει εποχή με τους μεγάλες στιγμές που πέρασαν με την κιτρινόμαυρη φανέλα και τον δικέφαλο αετό στο στήθος.
Ένας από τους "μεγάλους" αν όχι ο μεγαλύτερος, είναι και ο Μίμης Παπαϊωάννου, που εκτός από τις επιδόσεις του εντός γηπέδων, είχε τραγουδήσει και τον ύμνο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.
Την Δευτέρα (22/4), λίγες ώρες μονάχα μετά την ήττα από τον Ατρόμητο που οδηγεί την ομάδα στον υποβιβασμό για πρώτη φορά στην ιστορία της, ο Μίμης Παπαϊωάννου, βρέθηκε σε εκδήλωση των Παλαιμάχων της Ένωσης στα Τρίκαλα και τραγούδησε ξανά τον ύμνο.
"Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια", τραγουδούσε εμφανώς συγκινημένος ο Μίμης Παπαϊωάννου και ο κόσμος τον χειροκροτούσε και τον ακολουθούσε.
Sport24.gr