Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ:"ΤΗΝ ΕΣΠΑΓΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ"...

Η εξομολόγηση του Μπάρκουλη για ηθοποιό με την οποία διατηρούσε σχέση

«Την έσπαγα στο ξύλο καθημερινά»Ένα οικογενειακό δράμα, αλλά και άγνωστες πτυχές της ζωής του, αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του ο Ανδρέας Μπάρκουλης.

Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του star, ο ηθοποιός εξομολογείται πως η μητέρα του τον έντυνε με φουστάνια μετά τον θάνατο της αδερφής του, αλλά και ότι ο ίδιος έδερνε γνωστή ηθοποιό με την οποία διατηρούσε σχέση!

«Βίωσα πολύ μικρός τον αιφνίδιο θάνατο της αδερφής μου, σε ηλικία 6 μηνών, μέσα στο πλοίο, από τη Θάσο όπου υπηρετούσε ο πατέρας, προς τον Πειραιά όπου και μέναμε. ΟΙ μεταμφιέσεις του φύλου μου γίνονταν με φορεματάκια της που η μητέρα μου...

... αρνούταν πεισματικά να πετάξει. Το σημαντικό ήταν η ταύτιση με την χαμένη μου αδερφή και η ηδονική τάση της μάνας να μην δεχθεί την απώλεια», γράφει ο γνωστός ηθοποιός.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Μπάρκουλης αποκαλύπτει τους έρωτές του με μεγάλες σταρ όπως η Τζένη Καρέζη και η Καίτη Γκρέυ, αλλά και τις ρεαλιστικές ερωτικές σκηνές με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο ηθοποιός μιλά και για μία ολέθρια σχέση με συνάδελφό του. «Την έσπαγα στο ξύλο καθημερινά, κάτι που δεν είχα ξανακάνει σε άλλη γυναίκα. Είχε δικό της κρεβάτι στον Ερυθρό Σταυρό, πότε με σπασμένο χέρι και πότε με σπασμένο κεφάλι. Ερχόταν μπαταρισμένη και έβριζε μέχρι και τον πατέρα μου. Τελικά, τις ξανάτρωγε», γράφει, αφήνοντας, ωστόσο, ερωτηματικό την ταυτότητα της γνωστής ηθοποιού.

Πριν παντρευτεί την σημερινή του σύζυγο, Μαρία, έκανε ένα γάμο με την κατά 10 χρόνια μεγαλύτερή του Αλέκα Στρατηγού, η οποία πίστευε ότι την απατούσε. Ο δεύτερος άτυχος γάμος του ήταν με πρόσωπο της τηλεόρασης, ενώ ο ηθοποιός έχει και δύο εξώγαμα παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, που τον είδε μετά από 27 χρόνια.

Τέλος, ο Ανδρέας Μπάρκουλης αποκαλύπτει πως αρνήθηκε τον ρόλο του James Bond επειδή δεν γνώριζε καλά Αγγλικά, ενώ σήμερα απολαμβάνει την οικογενειακή θαλπωρή με την σύζυγό του και τον γιό τους, Νικόλα.
newsbeast.gr