Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΠΑΤΡΑ:ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΙΑΣ!

"Μουδιασμένη" η πόλη - Nεκρός ο Πάνος Tσίρκας - Η Αστυνομία φαίνεται να γνωρίζει τους δράστες - Δείτε video
Φωτογραφία για Πάτρα: Σοκ από το νέο μακελειό στην Aνθείας - Μουδιασμένη η πόλη - Nεκρός ο Πάνος Tσίρκας - Η Αστυνομία φαίνεται να γνωρίζει τους δράστες - Δείτε φωτο-videoΔυο άνδρες και μία ξανθιά γυναίκα που επέβαιναν σε ένα τζιπ μάρκας Daihatsu Terios αναζητούν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία του 38χρονου Παναγιώτη Τσίρκα και τον τραυματισμό άλλων δύο ανδρών που επέβαιναν στην BMW, η οποία εγκλωβίστηκε από τους δολοφόνους γύρω στις 14:30 χθες το μεσημέρι στην οδό Ανθείας στην περιοχή Ζαρουχλέικα της Πάτρας.

Το τζιπ έκλεισε το Ι.Χ., το οποίο συγκρούστηκε με ένα μπλε αυτοκίνητο μάρκας Seat Ibiza, που κατέληξε σε...


... τζαμαρία καταστήματος, και οι δύο άνδρες κατέβηκαν και άρχισαν να πυροβολούν τους επιβάτες της ΒΜW.

Από τον καταιγισμό των πυρών τραυματίστηκε θανάσιμα ο Παναγιώτης Τσίρκας και σοβαρά ο Ηλείος Νικόλαος Ντάντης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο. Ο τρίτος επιβάτης της BMW, Δ. Βαρβαρέσος, τραυματίστηκε ελαφρά από τη σύγκρουση και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, με τους ενόπλους να τον ακολουθούν πυροβολώντας εναντίον του χωρίς όμως να τον πετύχουν! Οι δράστες, χωρίς χρονοτριβή, έκαναν αναστροφή και κατευθύνθηκαν προς την Ακτή Δυμαίων, στρίβοντας για Πύργο.


Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει 12 κάλυκες από το σημείο της αιματηρής ενέδρας και τους έστειλαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για δακτυλικά αποτυπώματα και βαλλιστική εξέταση. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η μαφιόζικη επίθεση έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που έχουν άμεση σχέση με την προ ημερών διπλή δολοφονία του Κώστα Φράγγου και του Βασίλη Σινούρη. Δείτε εδώ

Ο Δ.Βαρβαρέσος έδωσε κατάθεση λίγη ώρα αργότερα στην Αστυνομία.

Ο 38χρονος Παναγιώτης Τσίρκας, που δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, ήταν παλιός γνώριμος των αστυνομικών.

Είχε κατηγορηθεί σε συμμετοχή στο μεγάλο κύκλωμα «νονών» της νύχτας που εξαρθρώθηκε το Μάρτιο του 2011 στην Πάτρα και είχε προφυλακιστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά αποφυλακίστηκε όταν απέδειξε ότι οι κατηγορίες δεν ευσταθούσαν. Ο τραυματίας Νικόλαος Ντάντης είναι γνωστός από την ενασχόλησή του με αθλητικά σωματεία στην Ηλεία και στην Αχαΐα.

Η αστυνομία έχει κινητοποιήσει ισχυρές δυνάμεις σε Ηλεία και Αχαΐα για τον εντοπισμό των δραστών.

Διαβάστε ακόμα: Ποιoς ήταν ο Πάνος Tσίρκας που το όνομα του γέμισε τους τοίχους της Πάτρας

Το χρονικό του δεύτερου αιματηρού επεισοδίου μέσα σε λίγα 24ωρα

Μετά από τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί η Αστυνομία φαίνεται να γνωρίζει τους δράστες του σημερινού αιματηρού επεισοδίου και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τρίτος τραυματίας Δ.Βαρβαρέσος ήταν σε θέση να ανακριθεί από τις αστυνομικές αρχές ενώ υπήρχαν και τουλάχιστον 5 αυτόπτες μάρτυρες που μπορούσαν να αναγνωρίσουν τα στοιχειά των δραστών.

17:51 Άτομα του φιλικού και συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του Πάνου Τσίρκα και του Δ. Βαρβαρέσου έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα έξω από το Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας".

17:31 Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαρβαρέσος δεν έχει χτυπηθεί από σφαίρες αλλά από το τρακάρισμα. Ωστόσο, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι υπάρχει τρίτος σοβαρά τραυματίας, ο οποίος ονομάζεται Ν. Νταντης και αυτή την ώρα είναι στο χειρουργείο.


17:15 Άνοιξε πριν από λίγο η οδός Ανθείας ενώ στην περιοχή υπάρχει τεράστιο μποτιλιάρισμα. Οι περίοικοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι μέρα μεσημέρι συνέβη ένα τέτοιο περιστατικό στη γειτονιά τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη "επαφή" δραστών και θυμάτων έγινε κοντά στα έπιπλα Μπάρλου, στην οδό Πράτσικα. Από εκεί ξεκίνησε το κυνηγητό έως την Ανθείας. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ένας εκ των τραυματιών, ο Βαρβαρέσος, κατάφερε να φτάσει μετά την επίθεση στην συμβολή των οδών Ανθείας και Σαμουήλ. Ήταν ματωμένος αλλά φαινόταν να μην κινδυνεύει.

15:48 Νεκρός είναι ο Πάνος Τσίρκας, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ σοβαρά τραυματίας είναι ο Βαρβαρέσος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τζιπ χρώματος ασημί και μάρκας Daihatsu πλεύρισε την BMW που επέβαινα τα θύματα. Μετά τους πυροβολισμούς η BMW έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο τύπου SEAT IBIZA, χρώματος μπλέ. Μάρτυρες αναφέρουν πως το δεύτερο άτομο που ήταν στην BMW βγήκε από το αυτοκίνητο και έτρεχε στην οδό Ανθείας, ενώ οι δράστες τον κυνηγούσαν. Από τους πυροβολισμούς έπεσε νεκρός ο Πάνος Τσίρκας σοβαρά τραυματίας το δεύτερο άτομο και ελαφριά το τρίτο. Το δεύτερο άτομό μάλιστα έχει καταγωγή από την Ηλεία και έχει σχέση και με αθλητικό σωματείο.

Οι δράστες έκαναν αναστροφή στην Ανθείας προς την οδό Ακτή Δυμαίων. Το Ι.Χ. έστριψε αριστερά προς τον Πύργο. Αυτή την ώρα η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

φωτο από dete

15:13 Πληροφορίες λένε πως το άτομο που είναι βαριά τραυματισμένο είναι ο Πάνος Τσίρκας.

ο Πάνος Τσίρκας

15:13 Τρία άτομα επέβαιναν στην BMW όταν διερχόμενο ΙΧ άνοιξε πυρ κατά του οχήματος πριν από λίγη ώρα στην Ανθείας. Πυροβόλησαν τους στόχους τους και απομακρύνθηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα παρασύροντας κάποια μοτοποδήλατα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο αιματηρό περιστατικό έχει άμεση σχέση με τις δύο στυγερές δολοφονίες έξω από κλαμπ της Σαχτούρη, αφού πρόκειται για αντίποινα.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει όλους τους δρόμους γύρω από την οδό Ανθείας.

φωτο από patrasevents

14:45 Νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν πως δύο άτομα είναι βαριά τραυματισμένα από τους πυροβολισμούς. Υπάρχουν και πληροφορίες, που υποστηρίζουν πως το ένα άτομο είναι ήδη νεκρό, αλλά προς το παρόν το μεταφέρουμε με επιφύλαξη. Πρόκειται για άτομο γνωστό στον κόσμο της νύχτας.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ένα ΙΧ, μάρκας BMW, πέρασε έξω από το καταστήματα "Passagio" και Χορευταρής, και πυροβόλησε εν ψυχρώ τα θύματα!

Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ οι κάτοικοι έχουν κατέβει από τα σπίτια τους και είναι σοκαρισμένοι.

14:38Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην οδό Ανθείας, στα Ζαρουχλέικα Πατρών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του xespao.gr, έπεσαν πυροβολισμοί και ένα άτομο βρίσκεται τραυματισμένο στο οδόστρωμα.

Είναι πολύ πιθανόν το επεισόδια να σχετίζεται με τα τελευταία "ξεκαθαρίσματα" στον χώρο της νύχτας.
ΒΙΝΤΕΟ
Από το NewsNow