Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

H TEΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΑΣ!

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε απόσπασμα από την εορταστική εκπομπή που είχε ετοιμάσει η 22χρονη φοιτήτρια στη Καστοριά η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της (Vid)
Η άτυχη 22χρονη φοιτήτρια που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του συντρόφου της στη Καστοριά είχε ετοιμάσει την εορταστική εκπομπή της και περίμενε με χαρά να προβληθεί.
Η άτυχη κοπέλα για χάρη της εκπομπής TRALALA επισκέφθηκε το Καϊμακτσαλάν, παρουσίασε συνταγές για τις γιορτές και έδωσε μία γεύση από Ραγκουτσάρια, το έθιμο των ημερών σε πολλές ...

...περιοχές της Μακεδονίας.
Ωστόσο η κοπέλα δε πρόλαβε να τη δει. Το alphafm.gr δημοσίευσε ένα μικρό τηλεοπτικό απόσπασμα από την εν λόγω εκπομπή. Όπως σημειώνει "την εκπομπή την είχαν ετοιμάσει μέρες πριν, δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί το δραματικό τέλος για την άτυχη 22χρονη".
 Ο 35χρονος σύντροφός της δήλωσε πως  τη σκότωσε μην αντέχοντας το γεγονός πως ήθελε να τον χωρίσει.Στη σκέψη και μόνο πως θα τον χωρίσει και θα γυρνά με άλλους είπε πως η ζήλια τον οδήγησε σε αυτό το σημείο.
Στους αστυνομικούς μάλιστα δήλωσε πως όταν κατάλαβε ότι την είχε σκοτώσει, ήθελε να αυτοκτονήσει, αλλά δεν πρόλαβε.
"Ήθελε να με χωρίσει για να γυρνά ελεύθερη. Να κάνει τη ζωή της. Στη σκέψη και μόνο ότι θα την έχανα τρελάθηκα. Άρπαξα ό,τι βρήκα μπροστά μου και άρχισα να τη χτυπώ.
Όταν κατάλαβα ότι ήταν νεκρή, πήρα την απόφαση να την ακολουθήσω. Έτσι θα ήμασταν για πάντα οι δυο μας στον παράδεισο. Αλλά δεν πρόλαβα", είπε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται ότι ο δολοφόνος της άτυχης φοιτήτριας μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών, ενώ οι αρχές φοβούνται έντονα το λιντσάρισμά του.



Η τελευταία εκπομπή της άτυχης 22χρονης από babisflou
NEWS247.GR