Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ...

                                                          ...ΤΟΝ  Ε ΑΝΤΩΝΑΡΟ
Μεγάλος εκνευρισμός μαθαίνουμε ότι επικρατεί στον 3ο όροφο της Συγγρού από τις συνεχιζόμενες εμφανίσεις στην τηλεόραση ορισμένων βουλευτών της ΝΔ που χρημάτισαν υπουργοί στην προηγούμενη κυβέρνηση.  Παρά το γεγονός ότι η βάση του κόμματος και ο λαός τους θεωρεί συνυπεύθυνους για την συντριπτική ήττα της ...

...παράταξης στις προηγούμενες εκλογές συνεχίζουν να προκαλούν αγανάκτηση με τις εμφανίσεις τους στην τηλεόραση. Δεν καταφέρνουν έτσι τίποτα άλλο από το να απομακρύνονται σταθερά από την …. λίστα που τόσο τους καίει.
Παράδειγμα ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος. Η σημερινή του εμφάνιση στο Alter προκάλεσε … κύματα οργής στα υψηλά κλιμάκια της ΝΔ. “Δεν καταλαβαίνουν επιτέλους ότι η βάση αγανακτεί μαζί τους, επειδή θεωρεί – και με το δίκαιό της – ότι μπαίνουν εμπόδιο και στο κόμμα και στον Σαμαρά” έλεγε πριν από λίγο καλά πληροφορημένη πηγή της Συγγρού  και πρόσθεσε:
Τόσο λίγο έχουν καταλάβει τον Σαμαρά και συνεχίζουν να προκαλούν;.. Δεν έμαθαν για τα Kαλαματιανά που εκτόξευσε τις προάλλες ο πρόεδρος με αφορμή τις συνεχιζόμενες εμφανίσεις του Παυλόπουλου στην τηλεόραση;”
Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε παρά να διαπιστώσουμε το προφανές: Την αδυναμία του κ. Αντώναρου και των άλλων να καταλάβουν τι τους συμβαίνει. 
Antinews.gr