Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΣΟΚΑΡΕΙ H ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 22ΧΡΟΝΗΣ! "ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ....

                     …το νέο σιρόπι"
              Η καταγγελία δημοσιεύτηκε στο tromaktiko.blogspot.gr
Φωτογραφία για Σοκάρει η καταγγελία 22χρονης  - Έπεσα θύμα βιασμού από το νέο σιρόπιΠαίρνω το θάρρος να "εξομολογηθώ" την περιπέτεια που έζησα το περασμένο Σάββατο, εγώ και μια φίλη μου, σε μαγαζί της Χαλκιδικής, για πρώτη φορά, και μετά από πολύ σκέψη, για να προσπαθήσω μέσα από τη σελίδα σας, να αφυπνίσω με τον καλύτερα δυνατό τρόπο, νέες κοπέλες που βγαίνουν στα νυχτερινά μαγαζιά και μπορούν να πάθουν ότι εμείς, δυο κοπέλες 22 και 19 ετών. 

Το μαρτύριό μας ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο σε νυχτερινό κλαμπ της Βόρειας Ελλάδας, όταν βρεθήκαμε σε ένα μαγαζί για να διασκεδάσουμε. Κατά τις 2 τη νύχτα από διπλανή παρέα, μας προσέγγισαν 3 άντρες ...


...περίπου 30 ετών, όπου μας συστήθηκαν και άρχισαν να μας φλερτάρουν.

Η παρέα τους ήταν φιλική, και δεν έδειξαν δείγματα "κανιβαλισμού" ή κακών προθέσεων.

Κατά τις 3.30 και εγώ αλλά και η φίλη μου, αρχίσαμε να έχουμε συμπτώματα συμπτώματα ζάλης, ενώ ζητήσαμε τον λογαριασμό για να επιστρέψουμε στα σπίτια μας.

Όμως λόγω της αδυναμίας μας, ο ένας από τη παρέα των 3 αντρών, μας είπε πως καλό θα είναι να μην οδηγήσω και να μας πάνε οι ίδιοι στο σπίτι. Δεν ξέρω πως είπαμε το "ναι" και από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι ούτε εγώ, αλλά ούτε και η φίλη μου τι ακριβώς συνέβηκε. Στις 8 το πρωί, βρεθήκαμε σε μια παραλία, κοντά στο μαγαζί που ήμασταν, μόνες, χωρίς τα εσώρουχά μας και με σημάδια κακοποιήσης.

Μάλιστα, η φίλη μου, διαπίστωσε πως είχε ξεραμένο σπέρμα στο πρόσωπο, τη κοιλιά της αλλά και στα γεννητικά της όργανα. Δεν είχαμε, αμυχές, σημάδια βιασμού με βάναυσο τρόπο ή κάτι που να προδίδει πως είχαμε αντισταθεί. Μάλιστα η φίλη μου, με τον φόβο της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης αγόρασε το χάπι της επόμενης μέρας, το οποίο ήπια και εγώ.

Δεν καταγγείλαμε το γεγονός, αφού πραγματικά το κενό είναι τεράστιο αφού νιώσαμε την αδυναμία έως τη στιγμή που ξυπνήσαμε από τον έντονο ήλιο στις ξαπλώστρες παραλίας.

Κάναμε και οι δυο αιματολογικές εξετάσεις για όλα, οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν οτι δεν έχουμε τίποτα (ηπατίτιδα, κα) ενώ περιμένουμε και για τον ιό του HIV.

Ευελπιστούμε μέσα από αυτή την επιστολή μας, να διαδοθεί η περιπέτειά μας, και όσες κοπέλες υποψιαστούν οτιδήποτε περίεργο από άντρες που φλερτάρουν, να καλέσουν αμέσως την αστυνομία, για να τους ελέγξουν. Σας εκλιπαρούμε να μην δώσετε σε καμία περίπτωση τα στοιχεία μας και να μας προφυλάξετε αφού πραγματικά ζούμε από το πουθενά κάτι αδιανόητο και πολύ βαρύ ως γυναίκες. Δεν είχαμε δώσει ποτέ δικαίωμα και δεν θέλουμε να διασυρθούμε και άλλο μετά από αυτή τη περιπέτειά μας. Σας παρακαλούμε όπως το αναρτήσετε αυτούσιο, και να προσπαθήσετε να το διαδώσετε μέσα από τις σελίδες σας στα κοινωνικά δίκτυα, για να προφυλαχθούν όσο περισσότερο νέες κοπέλες σαν εμάς.

Αναγνώστρια

ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στις Αρχές το περιστατικό εντοπισμού στη Θεσσαλονίκη ατόμου που είχε μαζί του το λεγόμενο σιρόπι του βιασμού, δηλαδή υγρό που περιέχει την ουσία GBL, η οποία χρησιμοποιείται σε άλλες χώρες από επίδοξους βιαστές.

Πρόκειται για ένα άχρωμο και άοσμο υγρό, το οποίο δεν γίνεται αντιληπτό ούτε σε ένα ποτήρι με καθαρό νερό, προκαλεί ζάλη, αναστολή των αντιστάσεων και προσωρινή απώλεια μνήμης. Και το χειρότερο, κυκλοφορεί νόμιμα στην αγορά, καθώς, όπως αναφέρουν στελέχη της Αστυνομίας, χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό εξαρτημάτων αυτοκινήτων και δεν περιλαμβάνεται στον πίνακα απαγορευμένων ουσιών η κατοχή των οποίων διώκεται ποινικά. «Οταν μπαίνει στον ανθρώπινο οργανισμό, μεταβολίζεται σε άλλη ουσία, που είναι απαγορευμένη. Ωστόσο η κατοχή του υλικού είναι δύσκολο να διωχθεί ποινικά», υποστηρίζει στέλεχος της Δίωξης Ναρκωτικών. «Ο συλληφθείς, πλην της GBL, είχε επάνω του και άλλα ναρκωτικά, οπότε παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη. Ωστόσο, από τη στιγμή που μπήκε στην αγορά, ακόμη άγνωστο σε πιο βαθμό, θα πρέπει να κινήσουμε τη διαδικασία για την ένταξή της στον κατάλογο απαγορευμένων ουσιών. Εχουν υπάρξει καταγγελίες από γυναίκες ότι έχουν βιαστεί αφότου κάποιος τους έριξε κάτι στο ποτό. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι οι βιαστές χρησιμοποιούσαν κυρίως χάπια έκσταση», αναφέρει αστυνομικός.

Συνέπειες

Το περιστατικό ωστόσο προκαλεί προβληματισμούς και σε άλλο επίπεδο, καθώς αντικατοπτρίζει μια αυξανόμενη τάση στην αγορά των ναρκωτικών, η οποία σχετίζεται με την οικονομική κρίση. Αυτή είναι η αναζήτηση νέων φθηνών συνθετικών υλικών, η κατανάλωση των οποίων προκαλεί παρόμοια αποτελέσματα με τη χρήση γνωστών ναρκωτικών. Οι αστυνομικές επιχειρήσεις, αλλά κυρίως η υψηλή τιμή των συμβατικών ναρκωτικών, αυξάνουν αυτή την τάση. Πέραν της χαμηλής τους τιμής και της δυσκολίας εντοπισμού, οι ουσίες αυτές προκαλούν παράπλευρες ζημιές στον οργανισμό του χρήστη, πολλές από τις οποίες είναι ακόμα άγνωστες. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι το χημικό ναρκωτικό σίσα, το οποίο φτιάχνεται από μπαταρίες αυτοκινήτων και άλλα χημικά υλικά. Εχει κατακλύσει τις πιάτσες της Αθήνας λόγω της ιδιαίτερα χαμηλής του τιμής. Οι συνέπειες που έχει στον ανθρώπινο οργανισμό είναι καταστροφικές και οδηγεί πολύ γρήγορα στον θάνατο.

Οπως λένε αστυνομικοί, ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών περιπλέκεται. «Αυτές οι ουσίες δεν ακολουθούν τους γνωστούς δρόμους των ναρκωτικών. Μπορούν να κατασκευαστούν οπουδήποτε, στην κουζίνα ενός σπιτιού, εάν το άτομο που το φτιάχνει έχει βασικές γνώσεις χημείας», αναφέρει παλαιό στέλεχος της Δίωξης. Σειρά νέων παραλλαγών ναρκωτικών, με λίγο διαφορετική μοριακή δομή αλλά παρόμοιες επιπτώσεις στον οργανισμό, προστίθεται κάθε χρόνο στα ναρκωτικά που κυκλοφορούν στην αγορά.

Εκτός από τις πιάτσες ναρκωτικών σε υποβαθμισμένες περιοχές του κέντρου της Αθήνας και σε στέκια των αστικών περιοχών, αυτή την περίοδο αγορές έχουν ανοίξει, όπως κάθε χρόνο, στα τουριστικά θέρετρα όπου κάθε καλοκαίρι παρατηρείται εισαγωγή ναρκωτικών. «Εκεί δεν υπάρχουν πολλοί πειραματισμοί, οι δράστες προσπαθούν να βγάλουν πολλά χρήματα σε μικρό χρονικό διάστημα, πουλώντας σε άτομα κατ’ εξοχήν άγνωστα. Οι ουσίες που συνήθως διακινούνται είναι το χασίς και η κοκαΐνη, αλλά και εκείνες που κυκλοφορούν σε κέντρα διασκέδασης, όπως το έκσταση και η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη», αναφέρει αστυνομικός. Οι επιπρόσθετες αστυνομικές δυνάμεις που διατίθενται στις τουριστικές περιοχές κάθε καλοκαίρι αλλά και το Λιμενικό έχουν επιφορτιστεί και με την καταπολέμηση διακίνησης ναρκωτικών. Παράλληλα, στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιούνται στα αεροδρόμιο αλλά και στα δέματα που διακινούνται.
Πηγή:NEWSNOW-inews