Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΜΑΡΙΑΝ ΚΟΛΑ....

Κλοιός της ΕΚΑΜ γύρω από τον Κούπα

Σχεδόν 200 σφαίρες έπεσαν στο σημείο της συμπλοκής μεταξύ  των αστυνομικών και των πάνοπλων κακοποιών στην Ήπειρο. Ο Μαριάν Κόλα μπορεί να έπεσε νεκρός στη μάχη με τους άνδρες της ΕΚΑΜ ωστόσο ο Ιλιρ Κούπα που διαφεύγει κρύβεται σε δύσβατη περιοχή οπλισμένος και έτοιμος για όλα





















Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μαριάν Κόλα είχε πάνω του ένα καλάσνικοφ στο οποίο είχε έτοιμους δυο γεμιστήρες με 40 σφαίρες, ένα οπλισμένο πιστόλι, αλλά και αυτοσχέδια χειροβομβίδα.
Ο σύντροφός του Ιλιρ Κούπα ακολουθούσε σε απόσταση 100 περίπου μέτρων. Οι κακοποιοί προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ομίχλη. Κατάλαβαν ότι αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή και τους αναζητούν και χωρίστηκαν ώστε ο ένας να προστατεύσει τον άλλο στην περίπτωση που έπεφταν σε ενέδρα.
Ήταν έτοιμοι για όλα και αυτό αποδείχθηκε όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν
Οι άνδρες των ΕΚΑΜ κατάφεραν να εντοπίσουν τους κακοποιούς με θερμική κάμερα. Όταν κινήθηκαν προς το μέρος τους ο Μαριάν Κόλα άνοιξε πυρ στα τυφλά. 
Αμέσως ξεκίνησε πραγματική μάχη. 
Μια απ΄ τις σφαίρες των κακοποιών από το πολεμικό καλάσνικοφ τραυμάτισε έναν νεαρό άνδρα των ΕΚΑΜ.
Οι κακοποιοί προσπάθησαν να ξεφύγουν πυροβολώντας.
Ήταν όμως πλέον πολύ κοντά στους αστυνομικούς που γνώριζαν πλέον το σημείο στο οποίο βρίσκονταν. 
Μια από τις σφαίρες των αστυνομικών από απόσταση 20-30 μέτρων ...


...βρήκε τον Κόλα στην πλάτη και τον έριξε νεκρό.

Κλοιός αστυνομικών γύρω από τον δραπέτη
Ο Ιλιρ Κούπα οπλισμένος σαν αστακός και αυτός όμως κατάφερε να εκμεταλλευτή την πυκνή ομίχλη και τη βλάστηση και να απομακρυνθεί.
Υπολογίζεται ότι έχει βρει κάποιο δύσβατο μέρος στην περιοχή όχι μακρυά από το σημείο της συμπλοκής και έχει έχει κρυφτεί.
Οι άνδρες των ΕΚΑΜ έχουν στήσει ενέδρες σε όλα τα πιθανά περάσματα όμως υπολογίζουν ότι θα προσπαθήσει να μείνει κρυμμένος όσο περισσότερο μπορεί μη ρισκάροντας μια νέα μάχη με τους αστυνομικούς.
Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών είναι πιθανό και ο ίδιος να έχει τραυματιστεί, ωστόσο δεν έχουν βρεθεί στοιχεία που να το αποδεικνύουν και έτσι οι αστυνομικοί υπολογίζουν ότι ο κακοποιός είναι σε θέση να δώσει νέα μάχη.



Πηγή:Newsit.gr