Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

"ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!"

 Ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος, Νίκος Βούτσης ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ότι «βρισκόμαστε σε συνθήκες διευρυμένου ταξικού πολέμου που ξεκινά από γεγονότα που ορισμένοι τα θεωρούν μικρές λεπτομέρειες όπως την Βίλα Αμαλία ή την προφυλάκιση του Κώστα Σακκά και οδηγεί σε πολιτικές και κοινωνικές συγκρούσεις την άλλη εβδομάδα καθώς και σε σοβαρές πολιτικές εξελίξεις».
  Ο κ. Βούτσης είπε ότι...
... «είμαστε στοχοποιημένοι «και ως ΣΥΡΙΖΑ και ως άτομα» προσθέτοντας ότι «είμαστε περήφανοι που ανήκουμε σε αυτό το κόμμα» και τονίζοντας πως «στον πόλεμο του κ. Σαμαρά θα αντισταθούμε και θα τους σταματήσουμε μαζί με τον λαό».
  «Την αφήγηση της νέας μεταπολίτευσης θα την γράψουμε εμείς και θα την σφραγίσει ο λαός μας και οι άλλοι λαοί της Ευρώπης» πρόσθεσε.
  Ο κ. Βούτσης είπε ότι «βρισκόμαστε στο στόχαστρο γιατί ξέρουν πως κάθε αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών θα τους πάει στο περιθώριο και θα φέρει τον λαό στην εξουσία».
  Προτάσσοντας στην ομιλία του ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ το ότι «θέλουμε ένα μαζικό, πολυτασικό, ριζοσπαστικό και ταυτόχρονα ανοικτό κόμμα ισότιμων μελών» πρόσθεσε πως «όταν θέλουμε να δώσουμε νικηφόρα αυτόν τον πόλεμο συνιστά σπατάλη δυνάμεων η ύπαρξη αναχωμάτων και τα ερωτήματα «μήπως κινδυνεύσουμε» και «μήπως ενσωματωθούμε» και τόνισε ότι «τα αναχώματα δεν μας χρειάζονται».
  «Εκείνο που μας χρειάζεται είναι να πυκνώσουμε τις γραμμές μας απέναντι στον αντίπαλο για να εμπνεύσουμε τον λαό μας» κατέληξε ο κ. Βούτσης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr