Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΑΛΙΚΗΣ&ΔΗΜΗΤΡΗ...

               Τι συνέβη στην εκκλησία!

Φωτογραφία για Άγνωστες λεπτομέρειες από τον γάμο της Αλίκης και του Δημήτρη. Τι συνέβη στην εκκλησία!Μάθετε τα πάντα γύρω από την γαμήλια τελετή του πιο λαμπερού ζευγαριού. Ο γάμος της Αλίκης και του Δημήτρη έγινε δευτέρα στις 17 Γενάρη του 1965 στους Δελφούς.

Η απόφαση τους να γίνει εκεί ήταν για να αποφύγουν την κοσμοσυρροή της Αθήνας, γεγονός που τελικά δεν το κατάφεραν.

Παντρεύτηκαν στην εκκλησία του Άγιου Νικολάου στην κορυφή του λόφου των Δελφών.

Από πολύ πρωί με λεωφορεία, μοτοσυκλέτες, μουλάρια και γαϊδούρια ο κόσμος έφτανε από παντού..

Έτσι στον περίβολο της εκκλησίας διέκρινες ένα θέαμα ανάμικτο, φορέματα κοκτέιλ και γούνες από την μια μεριά και τσεμπέρια από την άλλη να παρακολουθούν τον πιο όμορφο ρόλο των χαϊδεμένων παιδιών της ελληνικής οθόνης.

Το ζευγάρι για τους προσκεκλημένους του είχε κλείσει ολόκληρο το ξενοδοχείο του Βουγά.

Η τελετή του γάμου ήταν προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα .Ο γαμπρός έφτασε στις 4 παρά εκεί συνοδευόμενος από τους γονείς του και τον αδελφό του και η νύφη με τα αδέλφια της και την μάννα της ακριβώς στις 4,αποφεύγοντας το πατροπαράδοτο στήσιμο.

Η Αλίκη φοράει ολόλευκο νυφικό και πέπλο που συγκρατείται στην κορυφή του κεφαλιού με ένα μπουκέτο «μιγκέ», μακιγιαρισμένη με πολύ απαλό ρόδινο χρώμα.

Ο πρώτος κουμπάρος Βίκτωρας Μιχαηλίδης αλλάζει τις βέρες και ο Θανάσης Δαμασκηνός με τον Δημήτρη Μακρίδη τα στέφανα .Η Αλίκη και ο Δημήτρης φαίνονται σε κάποιες στιγμές συγκινημένοι και με τα χέρια πάντοτε σφικτά κρατημένα ακούνε τις ευχές .Σε κάποιες άλλες να ψιθυρίζουν ο ένας στο αυτί του άλλου.

Στην τελετή υπήρχαν τουλάχιστον 3 κινηματογραφικές κάμερες και πάνω από τριάντα φωτογράφοι.

Ρύζι, ροδοπέταλα και άνθη μυγδαλιάς έριξαν στους νεόνυμφους όσοι είχαν την ειδική κάρτα για την είσοδο στην εκκλησία.

Έξω τους περίμεναν χιλιάδες κόσμου με λευκά περιστέρια που τα άφησαν ελευθέρα στον ουρανό.

Βέβαια κάποια στιγμή το πλήθος παρεκτράπηκε στην προσπάθεια του να έρθει πιο κοντά στα αγαπημένα του είδωλα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα της Αλίκης και του Δημήτρη, ενώ χρειάστηκε αστυνομική βοήθεια για να τους φυγαδεύσει .

Ακολούθησε γλέντι σε ταβέρνα μέχρι πρωίας με πολύ κέφι, τον Παπαμιχαήλ να χορεύει ζεϊμπέκικο και την Αλίκη να του παίζει παλαμάκια .

Χρόνια αργότερα μάθαμε ένα μυστικό.

Εκείνο το βράδυ η Αλίκη έφαγε ξύλο από τον Δημήτρη.

Αλλά έτσι είναι οι ζωές των μύθων, λαμπερές στα φώτα και σκοτεινές στα παρασκήνια..

vivanews.gr