Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΑΝ.ΕΛ: ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....

ΟΧΙ στο πολυνομοσχέδιο που δεν αφήνει όρθιο σχεδόν κανέναν Έλληνα  πολίτη !
Με ένα πολυνομοσχέδιο που δεν αφήνει όρθιο σχεδόν κανέναν Έλληνα  πολίτη έρχεται η δικομματική κυβέρνηση να δώσει την   χαριστική βολή σε χιλιάδες πολίτες. Βάλλοντας αδιακρίτως προς πάσα κατεύθυνση το μόνο που θα αφήσουν πίσω τους τα 108 άρθρα του εν λόγω πολυνομοσχεδίου θα είναι τα συντρίμμια της έτσι και αλλιώς κατακρεουργημένης ελληνικής κοινωνίας.Στόχος των δανειστών και των κυβερνήσεων του μνημονίου είναι να...

... σπάσουν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας.
Ξεπάστρεψαν με την υφεσιακή τους πολιτική τον ιδιωτικό τομέα,
δημιουργώντας πάνω από ενάμισι εκατομμύριο ανέργους και, τώρα, δίνουν την χαριστική βολή στον εξαθλιωμένο δημόσιο τομέα και δή στην Τοπική
Αυτοδιοίκηση και την Εκπαίδευση που μέσω του μέτρου της διαθεσιμότητας - κινητικότητας συρρικνώνονται ακόμη περισσότερο.
Ακόμη, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, είπαν ψέματα. Από το άρθρο 81 του πολυνομοσχεδίου δεν προκύπτει ότι οι δημοτικοί αστυνομικοί θα μεταταχθούν στην Ελληνική Αστυνομία. Αντίθετα, τίθενται σε διαθεσιμότητα και εξαρτάται από κοινή υπουργική απόφαση το τι θα γίνει τελικά με τους υπαλλήλους αυτούς.
 Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ότι η δικομματική κυβέρνηση, προκειμένου να πληρώνει στο 100% τους δανειστές και κερδοσκόπους δεν διστάζει να θυσιάζει τις ελληνικές οικογένειες, είτε αυτές δουλεύουν στον ιδιωτικό, είτε στο δημόσιο τομέα.
Επιπλέον, είναι προφανές ότι έχουμε περάσει στο επόμενο στάδιο, αυτό της ουσιαστικής κατάργησης των Δήμων με την κατάρρευση των εσόδων τους, των δομών τους, των υπηρεσιών τους και των ανθρώπων τους.
Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε μια τέτοια εξέλιξη. Και είμαστε αντίθετοι γιατί θέλουμε να μείνουμε στον τόπο μας. Θέλουμε Δήμους που να λειτουργούν προς όφελος των πολιτών και των  νησιωτών και όχι Δήμους ερείπια από τους ανελέητους βομβαρδισμούς μιας κυβέρνησης που κάνει ό,τι μπορεί για να εξασφαλίσει τα συμφέροντα των κερδοσκόπων.
 Δηλώνουμε κάθετα αντίθετοι σε οποιοδήποτε μέτρο που απλά θα προσθέσει νέους ανέργους στα εκατομμύρια των ανέργων    Ελλήνων.
Εάν γι’ αυτούς οι οικονομίες κλίμακας μέσω των απολύσεων και η
εξυπηρέτηση των επαχθών χρεών της χώρας αποτελούν πρώτη προτεραιότητα , για μας τους Ανεξάρτητους Έλληνες αποτελεί πρόταγμα ο άνθρωπος, η κοινωνική συνοχή και η διατήρηση της αξιοπρέπειας όλων των Ελλήνων.
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif