Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ: 58ΧΡΟΝΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ...

      ...κορίτσια και γυναίκες και... κρατούσε αρχείο! Πάνω από 12.000 φωτογραφίες βρήκαν οι αστυνομικοί!

Τελικά, ο 58χρονος συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., για παραβίαση προσωπικών δεδομένων πολιτών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, φωτογράφιζε συστηματικά τα τελευταία δύο χρόνια, γυναίκες και ανήλικα κορίτσια κατά την διάρκεια καθημερινών τους κινήσεων στην πόλη της Κέρκυρας 
Μάλιστα, ο 58χρονος είχε καταφέρει να φτιάξει ένα τεράστιο αρχείο με τις φωτογραφίες των ανυποψίαστων γυναικών και κοριτσιών, με περισσότερες από 12.000 φωτογραφίες!
Πώς τον έπιασαν...
Ο 58χρονος, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, 
ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις, καθώς σύμφωνα με καταγγελία 27χρονης, ο 58χρονος την φωτογράφισε με κινητό τηλέφωνο, την στιγμή που έμπαινε σε αστικό λεωφορείο!

Κρατούσε τις φωτογραφίες στις κάρτες αποθήκευσης δεδομένων του κινητού του

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο 58χρονος, τα τελευταία δύο χρόνια περίπου, φωτογράφιζε συστηματικά γυναίκες και ανήλικα κορίτσια, κατά την διάρκεια καθημερινών δραστηριοτήτων τους στην πόλη της Κέρκυρας.

Στην κατοχή του 58χρονου βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, στις εσωτερικές μνήμες των οποίων βρισκόταν αποθηκευμένες 3.500 φωτογραφίες γυναικών και ανήλικων κοριτσιών,
ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν ακόμη δύο κάρτες αποθήκευσης ηλεκτρονικών αρχείων, με 9.500 περίπου φωτογραφίες.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας για την ταυτοποίηση του φωτογραφικού υλικού που κατασχέθηκε με τα ανυποψίαστα θύματα, βρίσκεται σε εξέλιξη. 
Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

Πηγή:Newsit.gr