Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν δικό τους τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος μάλιστα ήδη υπέγραψε το βράδυ της Τρίτης το νέο συμβόλαιό του.
Μπορεί να τον ήθελε διακαώς ο Ολυμπιακός και να φαινόταν το προηγούμενο διάστημα ότι βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους», παρ' όλα αυτά ο διεθνής σέντερ θα αγωνίζεται από την επόμενη αγωνιστική περίοδο με το τριφύλλι στο στήθος. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν δικό τους τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος μάλιστα ήδη υπέγραψε το βράδυ της Τρίτης το νέο συμβόλαιό του.
Προηγουμένως άλλωστε ο 29χρονος άσος φέρεται να είχε απαντήσει αρνητικά σε πρόταση ύψους 1,3 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, τη στιγμή που γινόταν λόγος και για το έντονο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Παρ' όλα αυτά ο Παναθηναϊκός κινήθηκε πιο γρήγορα όπως φαίνεται κι έντυσε τον πρώην σέντερ της Μπαρτσελόνα στα πράσινα, χωρίς πάντως να έχει γίνει -ακόμα- γνωστή η χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών.


Πηγή: gazzetta.gr