Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

TΙΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ....

Συνελήφθησαν τρείς  (3) ημεδαπές  για κλοπή στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν το Σάββατο (10-9-2011) το μεσημέρι στην Αλεπού Κέρκυρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας τρεις (3) ημεδαπές, ηλικίας 33, 51 και 52 ετών αντίστοιχα, για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε οι...

 ...δύο (2) συλληφθείσες ανέμεναν εξωτερικά οικίας στην Αλεπού Κέρκυρας, ενώ η τρίτη  εισήλθε εντός αυτής από ανασφάλιστη πόρτα και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Ακολούθως τράπηκαν από κοινού σε φυγή, πλην όμως έγιναν άμεσα αντιληπτές από τον παθόντα, ο οποίος τις καταδίωξε  και τις ακινητοποίησε με τη συνδρομή των περιοίκων.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τις δράστιδες.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Επιπλέον στο  πλαίσιο της προανακριτικής διερεύνησης υποθέσεων κλοπών που έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κέρκυρα εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας και οι  ακόλουθες περιπτώσεις:

?       Κλοπή σε οικία στον Ποταμό Κέρκυρας την 13-8-2011 το μεσημέρι κατά την οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, διέπραξε η 51χρονη συλληφθείσα με μία ακόμη αγνώστων στοιχείων ημεδαπή. Από την οικία είχαν αφαιρέσει χρυσαφικά,  αξίας 2000 ευρώ.

?       Κλοπή σε επιβατικό αυτοκίνητο  το χρονικό διάστημα από  8 έως  9-7-2011 στην πόλη της Κέρκυρας, την οποία όπως προέκυψε από την ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων, διέπραξε ένας σεσημασμένος 25χρονος αλλοδαπός. Από το αυτοκίνητο είχε αφαιρέσει αντικείμενα αξίας 1600 ευρώ.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν  σε βάρος των κατηγορουμένων   διαβιβάσθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικείων Κέρκυρας.

Υπενθυμίζεται ότι κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα εξιχνιάστηκαν από τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας 37 διαρρήξεις και κλοπές ενώ συνελήφθησαν συνολικά δεκαεννέα άτομα.