Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΣ UFO


Ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια του φαινόμενου των ufo’s, στους λάτρεις των ιπτάμενων αυτών σκαφών, είναι αναμφισβήτητα οι συντριβές τους! Δυστυχώς, στο ευρύ κοινό οι περισσότερες συντριβές ufo παραμένουν άγνωστες, αφού μονοπωλούν διαρκώς, κυρίως για εμπορικούς λόγους, τα περιστατικά του Ρόσγουελ (1947) στην Αμερική και της Tunguska (1908) στη Σιβηρία.
Η ομάδα του UFO & ALIENS TRUTH (Greek community) συνέλεξε σπάνιο υλικό για τις ...

...μεγαλύτερες άγνωστες συντριβές στον πλανήτη μας, που θα σας συναρπάσουν...
Ξεκινώντας την αναζήτησή μας, θα γυρίσουμε χιλιάδες χρόνια πίσω, για να γνωρίσετε την πρώτη καταγεγραμμένη συντριβή ufo στην ιστορία της ανθρωπότητας. Στην Αρχαία Κίνα, στο βιβλίο Dong Tien Ji της δυναστείας των Τανγκ (618-907), αναφέρεται η συντριβή ενός μεταλλικού ουράνιου πλοίου, πάνω από πενήντα μέτρα μάκρος, που βρέθηκε και μεταφέρθηκε στο Ling De Hall. Το ουράνιο πλοίο έμεινε εκεί, με τις θεότητες που μετέφερε, μέχρι τα χρόνια του αυτοκράτορα Daoming, όπου τελείωσαν οι επισκευές του και πέταξε μακριά, μαζί με το μεγαλοπρεπή άγαλμα που τους είχε φτιάξει η αυτοκρατορία.
Τον προηγούμενο αιώνα, συγκεκριμένα στις 17 Απριλίου του 1897, στην πόλη Aurora στο Τέξας, ένα παράξενο ιπτάμενο αντικείμενο συγκρούστηκε με έναν ανεμόμυλο και εξερράγη! Εκτός από τα συντρίμμια με τα περίεργα ιερογλυφικά σύμβολα που συλλέχθηκαν από τους χωρικούς, βρέθηκε και ένα εξωγήινο πτώμα που θάφτηκε στο νεκροταφείο του χωριού! Σε έρευνες που έγιναν την περίοδο 1966-1977 βεβαιώθηκε ότι η ιστορία ήταν ουσιαστικά αληθινή. Όμως υπάρχει έντονα και η αντίθετη άποψη αφού το τοπικό συμβούλιο απορρίπτει συνεχώς μέχρι και σήμερα το άνοιγμα του τάφου.
Στον 20ό αιώνα, εκτός από το Ρόσγουελ και την Τουνγκούσκα, είχαμε και αρκετές εξίσου σημαντικές συντριβές ιπτάμενων δίσκων.
Ο Γερμανός συγγραφέας, John Von Helsing, περιγράφει την πτώση ενός ιπτάμενου δίσκου κοντά στο Φράιμπουργκ, το 1936. Βάση τις έρευνες του διάσημου συγγραφέα αλλά και των εγγράφων με την κωδική ονομασία ‘’Base 211’’ που πρόσφατα αποκαλύφθηκαν στην Γερμανία, αρχικά ο δίσκος μεταφέρθηκε στη βάση Hirschberg SS αλλά μετά την διαπίστωση του μεγέθους της σημασίας της ανακάλυψης, ο δίσκος μεταφέρθηκε στο ναζιστικό συγκρότημα ‘’Der Riese" στα βουνά Gory sowie (τώρα στη νοτιοδυτική Πολωνία), που υπήρχε ένα εκτενές δίκτυο υπόγειων υπόστεγων, που συνδέονταν με σήραγγες. Εκτός από τον γκρι δίσκο, που εν πτήση φαινόταν σαν φωτεινή πολύχρωμη σφαίρα, οι Γερμανοί ανακάλυψαν μέσα του και τρία περίεργα όντα ύψους ένα μέτρο, με γκριζωπό δέρμα και σχιστά μαύρα μάτια. Το ένα ήταν ήδη νεκρό, το άλλο πέθανε μόλις έπεσε στα χέρια των Ναζί, ενώ το τρίτο απεβίωσε από άγνωστη αρρώστια 1,5 μήνα μετά, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γερμανοί επιστήμονες να το κρατήσουν εν ζωή. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να επιδιορθώσουν το σκάφος αλλά η τεχνολογία του ήταν δυσνόητη. Έτσι, αντιγράφοντας το σχήμα και αρκετά κατανοητά μηχανικά μέρη δημιούργησαν ανθρώπινα αντίγραφα, τα πασίγνωστα Haunebu και Vril, που δεν κατάφεραν όμως να πετάξουν ποτέ. Λίγο πριν καταλάβουν τη περιοχή τα σοβιετικά στρατεύματα το υπόγειο συγκρότημα ανατινάχτηκε και ο δίσκος με τα εξωγήινα πτώματα, θάφτηκαν σε μία από τις υπόγειες σήραγγες, που σφραγίστηκε με πολλούς τεράστιους βράχους. Τα εξωγήινα ευρήματα εξακολουθούν να υπάρχουν εκεί μέχρι σήμερα, εν αγνοία της πολωνικής κυβέρνησης.

Αμέσως μετά την λήξη του πολέμου, τα ufo αντίγραφα και πολλά απόρρητα έγγραφα από μυστικές Ναζιστικές βάσεις, κλάπηκαν από ΗΠΑ και Σοβιετική ένωση, εν αγνοία των υπόλοιπων συμμαχικών δυνάμεων.
Μια άλλη εκδοχή της συντριβής αναφέρει την περιοχή της Czernica στην τότε Γερμανία (Ανατολικό τμήμα, τώρα έδαφος της Πολωνίας)το καλοκαίρι του 1937. Μπορεί όμως να μιλάμε για δύο διαφορετικές συντριβές.
Το 1950, μια αναφορά ενός ειδικού πράκτορα που ήταν μάρτυρας μιας τριπλής συντριβής ufo στο Νέο Μεξικό, αποκαλύφθηκε πρόσφατα μέσα από τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του FBI. Ο ειδικός Πράκτορας Guy Hottel, διαβίβασε στην Διεύθυνση του FBI, στις 22 Μαρτίου του 1950, ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε για τα τρία κατεστραμένα ufo πλάτους 15 μέτρων, με ένα οβάλ, πλατύ στη μέση σχήμα αλλά και για τρία παράξενα ανθρωποειδή πλάσματα, κάτω από ένα μέτρο σε ύψος, που φορούσαν μια πολύ λεπτή μεταλλική στολή.



Βίντεο και φωτογραφίες της KGB που διέρρευσαν μετά την πτώση της Σοβιετικής ένωσης, μας δείχνουν αρκετές αδιευκρίνιστες περιπτώσεις συντριβών ufo της χώρας αλλά και εξετάσεων εξωγήινων πτωμάτων που αποκρύφθηκαν από την κυβέρνηση και τις μυστικές υπηρεσίες της τότε Ρωσίας και προέρχονται από το 1940-45 και τις δεκαετίες 70’ και 80’.


Στα πιο σύγχρονα χρόνια, οι συντριβές ufo γίνονται όλο και λιγότερο γνωστές, αφού τα ειδησεογραφικά Μ.Μ.Ε. ασχολούνται μόνο με πολιτικο-οικονομικά θέματα, αθλητικά λόγο τζόγου και lifestyle (οι κατάρες της εποχής μας)! Για το λόγο αυτό, η συντριβές της τελευταίας δεκαετίας, δεν έγιναν ποτέ γνωστές στην πλειοψηφία του κόσμου.
Μία από αυτές είναι και η συντριβή, στις 31 Ιανουαρίου του 2005 στη περιοχή Darbhanga του Μπιχάρ που συνορεύει με το Νεπάλ. Ο τόπο της συντριβής βρισκόταν βαθιά μέσα στα Ιμαλαΐα, στα σύνορα του Νεπάλ με τη Κίνα. Την ώρα της πρόσκρουσης καταγράφηκαν αισθητές δονήσεις στις γύρο περιοχές. Σύμφωνα με πηγές, η πρόσβαση στο αντικείμενο ήταν εντελώς απρόσιτη και από τις δύο πλευρές, όμως υπάρχουν φήμες που λένε ότι ο στρατός της Κίνας κατάφερε να φτάσει στη περιοχή και να ανελκύσει το αντικείμενο. Αντίθετες φήμες, αναφέρουν ότι για αρκετό καιρό εξωγήινοι δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάσει τη περιοχή, μια εκδοχή που προέκυψε από την έντονη δραστηριότητα ufo’s γύρο από το τόπο της συντριβής.


Ένα ακόμα πρόσφατο περιστατικό, καταγράφηκε στις 27 Αυγούστου του 2010, όταν διερχόμενοι οδηγοί είδαν ένα μαύρο τριγωνικό σκάφος άγνωστης ταυτότητας να συντρίβεται στην πλαγιά ενός βουνού, βόρεια από το Φρέσνο της Καλιφόρνια, μετά από συμπλοκή με στρατιωτικά οχήματα. Αν και το αντικείμενο προσπάθησε να απογειωθεί ξανά, αρκετά στρατιωτικά οχήματα που το κύκλωσαν, απέτρεψαν τις προσπάθειές του και το οδήγησαν σε κοντινή υπόγεια στρατιωτική βάση. Ο ερευνητής Jeffrey Gonzalez της MUFON που βρέθηκε για την έρευνα στη περιοχή δήλωσε: " Αν δεν ήταν σε εχθρικό έδαφος το μαύρο σκάφος, γιατί να εκτεθεί σε κίνδυνο με περαιτέρω δυσλειτουργίες μετά τη συντριβή του, προσπαθώντας να απογειωθεί τόσο γρήγορα, αφού ερχόταν βοήθεια από το έδαφος;’’ Λίγες μέρες πρίν, μάρτυρες είχαν ξαναδεί το συγκεκριμένο σκάφος να πετάει χαμηλά σε κοντινή περιοχή, και δεν φαινόταν να έχει κάποιο συμβατό σχήμα.
Τέλος, το πιο πρόσφατο περιστατικό συντριβής αποκαλύφθηκε μετά από το σάλο που προκλήθηκε με το βίντεο του εξωγήινου πτώματος στο Ιρκούτσκ της Σιβηρίας, και έλαβε χώρα μέσα στο Μάρτιο του 2011. Εκατοντάδες χωρικοί είδαν ένα τεράστιο αντικείμενο, λαμπερό ροζ και μπλε, να συγκρούεται στη Γη, σε μια κοντινή δασώδη περιοχή. Μια τεράστια ομάδα κυβερνητικών αξιωματούχων, συμπεριλαμβανομένων στρατιωτικών επιστημόνων και πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών, έφτασαν στον τόπο της συντριβής του UFO και μέσα σε λίγες ώρες, σφράγισαν και ‘’καθάρισαν’’ την περιοχή. Όπως φάνηκε όμως έναν μήνα αργότερα, τους ξέφυγε ο εξωγήινος, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, στις 14 Απριλίου του 2011, σε ένα βίντεο που είδαν εκατομμύρια άνθρωποι στο YouTube. Αν και το περιστατικό έλαβε εκτεταμένη κάλυψη στη Ρωσία (είχε αναφερθεί από την Inter-fax και το κυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας), στη Δύση το γεγονός της συντριβής αγνοήθηκε παντελώς, μέχρι την αποκάλυψη του εξωγήινου πτώματος.