Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ!

Σφίγγει ο κλοιός για τον εντοπισμό των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων. Στην Προσήνη Σουλίου το φερόμενο ως κλεμμένο μηχανάκι τους. Στόχος να μην περάσουν τα σύνορα για Αλβανία



Στη περιοχή Προσήνη Σουλίου, οι αστυνομικές δυνάμεις που καταδιώκουν τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, εντόπισαν το απόγευμα του Σαββάτου, σε απόκρημνη ρεματιά το μηχανάκι, που φέρεται να είχαν κλέψει, από το χωριό Γλυκή, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν προς την Αλβανία.
Οι δυνάμεις των ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ, κατευθύνονται προς την περιοχή, όπου αναμένεται το βράδυ του Σαββάτου, με τη βοήθεια ηλεκτρονικών μέσων και θερμικών καμερών, να γίνει μεγάλη...
... αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και σύλληψη των κακοποιών, πριν, όπως εκτιμάται, επιχειρήσουν να περάσουν τα σύνορα με την Αλβανία.
Στη διάρκεια της νύχτας, ισχυρές δυνάμεις των ΕΚΑΜ μαζί με την ΟΠΚΕ και αξιωματικούς της Αστυνομίας από την Πρέβεζα, την Θεσπρωτία, τα Ιωάννινα με ηλεκτρονικά μέσα και θερμικές κάμερες, "χτένισαν" την ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς και των Φιλιατών.
Παράλληλα έγιναν πολλές προσαγωγές, ενώ αξιοποιείται κάθε πληροφορία.

Τις έρευνες συντονίζουν ο επιθεωρητής Βόρειας Ελλάδας αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης και ο επιθεωρητής Ηπείρου ταξίαρχος Κώστας Τρομπούκης.
Πηγή:News247.gr