Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ 23ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΙΛΙΝΗ...

Αγνοείται η τύχη 23χρονου φοιτητή Χαράλαμπου (Μπάμπη) Δάσος από τη Μυτιλήνη. Ο φοιτητής σπουδάζει στο Τμήμα Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στις Σέρρες
Αγνοείται 23 φοιτητής από την Μυτιλήνη [Photos] - Φωτογραφία 3
Ο Χαράλαμπος Δάσος από το πρωί της Δευτέρας δεν έχει δώσει σημεία ζωής με αποτέλεσμα οι οικείοι του να ανησυχήσουν και να ειδοποιήσουν τις αρχές.

Τη Δευτέρα το πρωί τον έπαιρναν τηλέφωνο οι συμφοιτητές του επειδή δεν πήγε στο εργαστήριο. Την Τρίτη ειδοποίησαν τους γονείς του και ήρθε μόνο η μάνα του, με την συνοδεία της οποίας η αστυνομία έσπασε την πόρτα του σπιτιού του και μέσα βρέθηκαν τα κλειδιά, οι κάρτες και το κινητό του.

Χθες ήρθε στις Σέρρες και ο πατέρας του, ο οποίος, αφού πρώτα πέρασε απ' όλα τα εγκαταλελειμμένα σπίτια της γειτονιάς όπου μένει ο γιος του, βρέθηκε στο σχολείο της περιοχής και μπήκε μέσα για να δείξει φωτογραφία του παιδιού του στους καθηγητές.

Για τον εντοπισμό του νεαρού επιστρατεύτηκαν η Αστυνομία, κλιμάκιο των ΕΚΑΜ αλλά και η Πυροσβεστική με τις έρευνες που εστίασαν στον ορεινό όγκο του Λαίλιά, στην Κοιλάδα των Αγίων Ανάργυρων αλλά και τον Κουλά στο Νομό Σερρών. Ωστόσο οι όποιες προσπάθειες κατέστησαν μέχρι στιγμής άκαρπες. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και οι αρχές συγκεντρώνουν μαρτυρίες από τους συμφοιτητές του. Σημαντική βοήθεια αναμένεται να δώσουν και οι πληροφορίες για το σημείο που τελευταία φορά έλαβε σήμα το κινητό του.

Δείτε τις φωτογραφίες του φοιτητή . Αν τον έχει δει κανείς ή γνωρίζει πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών ΤΗΛ  (23210 90800).

Αγνοείται 23 φοιτητής από την Μυτιλήνη [Photos] - Φωτογραφία 2

Αγνοείται 23 φοιτητής από την Μυτιλήνη [Photos] - Φωτογραφία 3

lesvosnews.net