Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ !!!

Παράσυρση ημεδαπής με σοβαρό τραυματισμό

        Στις (07.11.2013) το απόγευμα στους Κυνοπιάστες Κέρκυρας, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονος ημεδαπός παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 34χρονη ημεδαπή που κινούνταν πεζή
                               Συνελήφθη, ημεδαπός για κατοχή κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή
Κατασχέθηκαν περισσότερα από  έξιμιση κιλά ακατέργαστης κάνναβης, ένα κυνηγετικό όπλο (μονόκανο) χωρίς άδεια, ένα αεροβόλο όπλο και 27 φυσίγγια
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες (07.11.2013) το πρωί, σε περιοχή της βόρειας Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Εσπερίων, κατά την διάρκεια της οποίας συνελήφθη ένας 41χρονος ημεδαπός  για κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή 6 κιλών και 780 γραμμαρίων κάνναβης, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του, ενώ από την εξέλιξη της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
ένα κυνηγετικό όπλο (μονόκανο) χωρίς άδεια
ένα αεροβόλο όπλο
ένα μαχαίρι μήκους 40 εκατοστών και
27 φυσίγγια
Ο 41χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού

        Στις (08.11.2013) το πρωί συνελήφθη στους Αυλιώτες Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εσπερίων, 23χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη παραμονή στη χώρα.


Συνελήφθη ακόμη ένας αλλοδαπός από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για κατοχή και διάθεση πλαστών ψηφιακών δίσκων στην πόλη της Κέρκυρας

Συνελήφθη χθες (07.11.2013) το βράδυ στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, 36χρονος υπήκοος Νιγηρίας για κατοχή και διάθεση πλαστών ψηφιακών δίσκων.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, τον 36χρονο και διαπιστώθηκε να έχει στην κατοχή του και να διαθέτει προς πώληση (348) πλαστούς ψηφιακούς δίσκους αναπαραγωγής εικόνας και ήχου (cd-dvd).

Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας