Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ...

 Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα έντονα φαινόμενα

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά περιόδους έντονα αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Από το μεσημέρι καταιγίδες θα εκδηλωθοούν στην Ανατολική Πελοπόννησο και σταδιακά στην Ανατολική Στερεά και την Εύβοια, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν καταιγίδες ισχυρές κατά τόπους, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το βράδυ θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. 

Πηγή: iefimerida