Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΟΧΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ....

                                ...πορνογραφίας
Είχε στην κατοχή του περισσότερες από 2.400 φωτογραφίες και βίντεο   παιδικής πορνογραφίας

Είχε στην κατοχή του περισσότερες από 2.400 φωτογραφίες και βίντεο   παιδικής πορνογραφίας

Δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, με την κατηγορία της παράνομης κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας καθώς και της οπλοκατοχής στην Κέρκυρα.
Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ο  29χρονος,  που εντοπίστηκε  αρχικά την Δευτέρα (18.11.2013) το απόγευμα στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, είχε στην κατοχή του  φωτογραφίες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας.
Συνολικά κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα  με 2.400 φωτογραφίες και βίντεο καθώς και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστή με μεγάλο αριθμό αρχείων παιδικού πορνογραφικού υλικού.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού,  βρέθηκαν ακόμη  και κατασχέθηκαν ένα ξίφος και τέσσερα μαχαίρια.
Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας  βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ο φορητός υπολογιστής καθώς και τα κινητά τηλέφωνα  που κατασχέθηκαν  θα εξεταστούν  από τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.
Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον κ .Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.