Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤO : ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ WII-FI ROUTER...

                   ...στην ταράτσα της ΕΡΤ !!!
Από την Αγία Παρασκευή, όπως δείχνουν οι εξελίξεις, θα ξεκινήσει η υλοποίηση της εξαγγελίας του Αντώνη Σαμαρά, για δωρεάν ασύρματο internet στη χώρα, καθώς ήδη το πρώτο modem σετάρεται ήδη στην ταράτσα του ραδιομεγάρου
Το wi-fi router που τοποθετήθηκε το πρωί, άρχισε ήδη να λειτουργεί, όπως φαίνεται από τα φωτάκια του.
Ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλους τους κατοίκους της περιοχής, θα προσφέρει το τεράστιο μηχάνημα με τις τρεις κεραίες που τοποθέτησαν οι άνδρες των ΜΑΤ, σε εμφανές σημείο του κτιρίου της ΕΡΤ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, το συγκεκριμένο σημείο στην ταράτσα του ραδιομεγάρου, κρίθηκε, ύστερα από μελέτη ειδικής επιτροπής, ως το καταλληλότερο, προκειμένου να έχουν οι περισσότεροι κάτοικοι, σήμα με τρεις γραμμές.
Στην τοποθέτηση του νέου wi-fi router αντέδρασε ομάδα καταληψιών που αντιδρά στη νέα εποχή της πληροφορικής, υποκινούμενη – όπως καταγγέλλει το υπουργείο – από τα συμφέροντα των ιδιωτικών εταιριών που παρέχουν ιντερνετικές υπηρεσίες.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Protagon.gr