Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ANONYMOUS:ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το video το οποίο πρώτο δημοσίευσε το newsbomb.gr, με τους Anonymous να στέλνουν ένα ακόμα μήνυμα προς την Ελλάδα.
Αnonymous: Αλήθειες και ψέματα…  Τα σχόλια για την εγκυρότητά του είναι πολλά, με την κοινή γνώμη να είναι διχασμένη, αφού κάποιοι θεωρούν πως δεν έχει αναρτηθεί από τους ίδιους Anonymous οι οποίοι είχαν «χτυπήσει» στο site του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Σε ένα από τα πρώτα τους βίντεο, το οποίο εξηγούσε τη δράση τους και τις τρεις φάσεις που έχει, οι ίδιοι προτρέπουν τον κόσμο που επιθυμεί να γίνει ...

...ένας από αυτούς, να διαδώσουν τις αδικίες που βιώνουν στη χώρα τους, μέσω βίντεο.
Σύμφωνα με ερευνητές που ειδικεύονται στον τομέα του ίντερνετ, ίσως αυτό να εξηγεί το γεγονός, πως στο χθεσινό βίντεο εμφανίζονται Έλληνες οι οποίοι ακολουθούν τη δράση των Anonymous στο εξωτερικό.
Ίσως δηλαδή να προσπαθούν να κάνουν πράξη αυτό που οι πρώτοι Anonymous προσπάθησαν να διαδώσουν, προκειμένου να έχουν στο πλευρό τους αρκετούς υποστηρικτές.
Όπως και να έχει πάντως, το βίντεο λέει πολλές αλήθειες, ωστόσο μια από αυτές είναι πως η αναφορά στους λαθρομετανάστες ίσως τελικά να μη συμβαδίζει με τα "πιστεύω" τωνAnonymous, που πάντα μιλούν για ενότητα.
Συμπερασματικά, το «κίνημα» των Anonymous συνεχίζει να αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς. Πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν την υποστήριξή τους στον ηλεκτρονικό πόλεμο που η ομάδα διεξάγει και το μόνο που απομένει πλέον, είναι να δούμε το κατά πόσο θα κάνουν πράξη όλες τους τις απειλές...
Δείτε παρακάτω το βίντεο που εξηγεί ποιοι είναι και τι σκοπό έχουν...
 Πηγη:Newsbomb.gr.