Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ FACEBOOK ΧΑΛΑΕΙ....ΣΠΙΤΙΑ!


Το Facebook χαλάει… σπίτια!
Για αυτό το λόγο επισκέφθηκε σε έξαλλη κατάσταση τον δικηγόρο του προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες αίτησης διαζυγίου.
Μάλιστα, είχε βγάλει αντίγραφα από την σελίδα της 32χρονης συζύγου του, στην οποία εμφανιζόταν ως...

... «ελεύθερη» που ενδιαφέρεται «για άνδρες».
Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ στην κωμόπολη που ζούσε το ζευγάρι, ήταν γνωστή η… δραστηριότητα της συζύγου, ωστόσο ο 43χρονος ενημερώθηκε από μια συνάδελφο του, καθώς ο ίδιος είχε πλήρη άγνοια του διαδικτύου, σύμφωνα με το cretalive.gr.
“Μου έλεγε ότι ψάχνει να βρει παλιές της συμμαθήτριες για να συναντηθούν και να θυμηθούν τα σχολικά τους χρόνια. Ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου ότι ”ψάρευε” εραστές».
Το… κερασάκι στην τούρτα ήταν πάντως όταν είδε τις προκλητικές φωτογραφίες που είχε αναρτήσει η γυναίκα του και τα πονηρά σχόλια που τις συνόδευαν.Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είναι παντρεμένο τρία χρόνια και δεν έχει αποκτήσει παιδιά και όπως φαίνεται ο έγγαμος βίος τους θα τερματίσει άδοξα.
Βρήκε την μητριά του μέσω ερωτικής αγγελίας!
Μια εξίσου εντυπωσιακή είναι η υπόθεση απιστίας μιας 27χρονης Ουκρανής στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η αλλοδαπή καλλονή παντρεύτηκε πριν από δύο έτη έναν 53χρονο ευκατάστατο άνδρα, του οποίου η οικογένεια είχε αντιρρήσεις για τον εν λόγω γάμο. Ωστόσο, μετά από μόλις 7 μήνες εγγάμου βίου, ο 53χρονος έμαθε πως η σύζυγος του έκανε διπλή ζωή.
Συγκεκριμένα, μαζί με μια φίλη της, «ψάρευαν» ερωτικούς πελάτες μέσω αγγελίας.  Το πιο σοκαριστικό από όλα όμως συνέβη όταν στο σπίτι μιας παρέας πελατών ήταν και ο γιος του 53χρονου από τον πρώτο του γάμο.
 Ο νεαρός έμεινε άναυδος όταν αντίκρισε την εντυπωσιακή μητριά του να εισέρχεται με την φίλη της στο διαμέρισμα προκειμένου να προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες.
Κολλημένος με την… τηλεόραση!
Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε μια 41χρονη ιδιωτική υπάλληλος, μετά από δέκα χρόνια γάμου, εξαιτίας της απορρόφησης του συζύγου της με την τηλεόραση.
Πιο αναλυτικά, η 41χρονη αναφέρει στην αγωγή διαζυγίου πως η συμβίωση τους έχει γίνει αφόρητη καθώς ο σύζυγος της κάθεται με τις ώρες στον καναπέ, με το τηλεκοντρόλ στο χέρι, μπροστά στην τηλεόραση, αδιαφορώντας πλήρως για ότι συμβαίνει μέσα στο σπίτι τους.
Μάλιστα, η εξάρτηση του από το μικρό κουτί φτάνει σε τέτοιο βαθμό που ξεχνάει ακόμα και να φάει.Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η σύζυγος είχε προτείνει στον άντρα της, να επισκεφθούν κάποιο εδικό όπως σύμβουλο γάμου,  ωστόσο ο 44χρονος αρνείται πεισματικά να πάει με αποτέλεσμα η σχέση τους να οδηγείται σε αδιέξοδο.
Μανιακός με την καθαριότητα!
Τέλος, μια άλλη περίπτωση γάμου που οδηγείται σε ρήξη είναι αυτή μιας 30χρονης, η οποία πλέον δεν αντέχει τον υποχόνδριο σύζυγο της, μετά την πρώτη πενταετία του κοινού βίου τους.
«Έχει την απαίτηση να καθαρίζουμε τα πάντα μέσα στο σπίτι με χλωρίνη. Από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης μέχρι τα πόμολα στις πόρτες. Και αυτό πρέπει να γίνεται κάθε μέρα, διαφορετικά τον πιάνει υστερία. Κοντεύω να πάθω αναπνευστικό πρόβλημα από την εκτεταμένη χρήση της χλωρίνης.
Το σπίτι μας θυμίζει πλέον χειρουργείο. Οι έξοδοι μας έχουν περιοριστεί λόγω ακριβώς ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε χλωρίνη στα μπαρ και στα εστιατόρια. Οι επισκέψεις των φίλων μας αραίωσαν γιατί όλοι πλέον γνωρίζουν την εμμονή του πρώην συζύγου μου με την απολύμανση»