Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΚΙΝΑ:1000 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Εκατοντάδες μέλη του δόγματος “Παντοδύναμος Θεός” συγκρούστηκαν με την αστυνομία τις τελευταίες εβδομάδες. Τα μέλη του διένειμαν φυλλάδια που προμηνύουν το τέλος του κόσμου.
Μέχρι και 1000 άτομα έχουν συλλάβει οι κινεζικές αρχές στα πλαίσια της εκστρατείας για την πάταξη του δόγματος «Παντοδύναμος Θεός» που προλέγει το «επερχόμενο τέλος του κόσμου», που προβλέπουν ότι θα συμβεί αύριο Παρασκευή, μεταδίδουν κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Τις τελευταίες εβδομάδες, εκατοντάδες μέλη του δόγματος έχουν συγκρουσθεί με τις δυνάμεις της αστυνομίες, σε αρκετές περιπτώσεις έξω από κυβερνητικά κτήρια, στην κεντρική επαρχία Χενάν, στη βόρεια Σαανσί και στη νοτιοδυτική Γκανσού, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που αναρτώνται σε δημοφιλείς, τοπικές, ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Η αστυνομία έχει συλλάβει περίπου 1.000 μέλη της θρησκευτικής οργάνωσης σε...

... επτά επαρχίες, ανέφερε η Λαϊκή Ημερησία στον ιστότοπό της, προσθέτοντας πως 400 από αυτούς συνελήφθησαν στην δυτική επαρχία Τσινγκχάι.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι τα μέλη της οργάνωσης διένειμαν φυλλάδια, τα οποία προμηνύουν το τέλος του κόσμου για την αυριανή ημερομηνία, ενώ οι αρχές διατείνονται πως το δόγμα αυτό στις αρχές του κηρύσσει μια «αποφασιστική μάχη» κατά του «Κόκκινου Δράκου»--του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Νewsit.gr