Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΔΟΥΚΙΣΣΑ-ΧΟΛΙΔΗΣ: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ;


Φωτογραφία για Δούκισσα- Χολίδης: Το τέλος μιας σχέσης;Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, λέει ένα τραγούδι του Φοίβου που ερμηνεύει η Δέσποινα Βανδή. Και όπως όλα δείχνουν το χαμόγελο της Δούκισσας Νομικού, σίγουρα κρύβει πολλά από πίσω.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην Σταρ Ελλάς και συνεργάτιδα του «ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ» δεν είναι και στα καλύτερά της. Φίλοι και γνωστοί λένε πως η σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη περνάει κρίση. Άλλοι πάλι λένε πως το ζευγάρι χώρισε. 

Η αλήθεια ...

...θα φανεί τις επόμενες μέρες καθώς τώρα οι δυο τους είναι ήδη χωριστά! Ο Χρήστος Χολίδης βρίσκεται σε Κύπρο όπου θα πραγματοποιήσει 3 εμφανίσεις σε μεγάλους χώρους…μαζί με τη Θέλξη! Παρά τα προσωπικά προβλήματα, ο τραγουδιστής είναι πολύ ενθουσιασμένος καθώς βρίσκεται για πρώτη φορά στη Κύπρο. Εκεί θα σκεφτεί και για το μέλλον της σχέσης του αν και έγκυρες πηγές συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως το παραμύθι… τελείωσε!

Όσο για τη Δούκισσα; Απαντά με νόημα ότι «Διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της». Οκ. Και ένας χωρισμός μπορεί να σε κάνει να νιώσεις όμορφα!



Πηγή: nasosblog
xespao