Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΑΟΚ:ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΜΕ ΚΑΡΑΛΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ...

aok-proponisi1
Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή των Φαιάκων για το ντέρμπι με ΠΑΣ – Επιστροφή για Λεόν στην ενδεκάδα, Βασιλόγιαννης και Τσοκάνης το αναμενόμενο «δίδυμο» στις πτέρυγες.
*Με τον Γιάννη Καραλή, όπως και αναμενόταν, κανονικά στην αποστολή, θα κατέβει ο ΑΟ Κέρκυρα, στο αυριανό (Σάββατο, 8/12- 17.15), ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο ΕΑΚ, για την 14η αγωνιστική της Super League. Ο νεαρός φορ «έβγαλε», δίχως προβλήματα ...
...και το σημερινό (Παρασκευή, 7/12), απογευματινό πρόγραμμα, στον Πλάντραφο και συμπεριελήφθη κανονικά στους 19 «εκλεκτούς» του Άκη Μάντζιου (ο ένας θα «κοπεί» πριν από την έναρξη).
Εκπλήξεις, κατά τα άλλα, στην αποστολή, δεν υπήρξαν. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος, Ανέστης Αγρίτης και ο τραυματίας, Δημήτρης Γιάντσης, ενώ αναλυτικά, οι «μέσα» έχουν ως εξής:
Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Βενέτης, Έντερ, Πετρούσης, Γκούμας, Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Κρητικός, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης, Καραλής, Λεόν, Μπάρκογλου, Διαμαντόπουλος, Σίμωσης.
Επιστροφή για Λεόν
Όσον αφορά στο σχήμα, βάσει όσων έδειξε ο Μάντζιος (και) στην τελευταία προπόνηση, πλην της αναμενόμενης επιστροφής του Έντερ, αντί του Πετρούση, στο κέντρο της άμυνας, επιστροφή, σε σχέση με την ενδεκάδα της Λιβαδειάς, αναμένεται και για τον Λεόν. Ο Ισπανός, εκτός απρόοπτου, θα αναλάβει τον κλασικό, επιτελικό του ρόλο, μπροστά από τους Μπουκουβάλα και Ηλιάδη, ενώ στα «φτερά», μετά τις απουσίες και τα εν γένει προβλήματα που προέκυψαν, δεξιά αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Βασιλόγιαννης και αριστερά, ο Τσοκάνης (κορυφή, ο Μπάρκογλου).
ΑΠΟ ΤΟ CORFUSPORTS.GR