Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ....

Photo for this article
Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ζητά με επείγουσα εγκύκλιο την άμεση ειδική απογραφή όλων των συνταξιούχων λόγω θανάτου (χήροι, χήρες και παιδιά άνω των 12 ετών) καθώς και των προσώπων που συνταξιοδοτούνται με τις διατάξεις των άγαμων θυγατέρων.
   «Με τις απογραφές καλύπτουμε κάθε πτυχή παραβατικότητας του παρελθόντος και με το σχέδιο δράσεων της «Αριάδνης» αποτρέπουμε τη δημιουργία κάθε μορφής παραβατικότητα στο μέλλον», τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Εργασίας.
   Και προσθέτει...
...«Υποσχεθήκαμε δικαιοσύνη, διαφάνεια και νοικοκύρεμα παντού. Και αυτό το κάνουμε με ένα ολοκληρωμένο και συγκροτημένο σχέδιο. Σήμερα προχωράμε και σε μία επιπλέον ενέργεια, η οποία θα ρίξει φως στην τελευταία γκρίζα περιοχή των Ασφαλιστικών Ταμείων που δεν είχε ποτέ μέχρι σήμερα ελεγχθεί».
   «Η απογραφή στις συντάξεις αιτία θανάτου που λαμβάνουν χήρες, άγαμες θυγατέρες και ανήλικα τέκνα μέχρι την ηλικία των 25 ετών, είναι η τελευταία απογραφή που επιχειρείται, καθώς από κει και πέρα αναλαμβάνει δράση η συστημική παρέμβαση της «Αριάδνης» που θα καταγράφει κάθε δημογραφική αλλαγή σε πραγματικό χρόνο», καταλήγει ο κ. Βρούτσης.
   Σύμφωνα με την εγκύκλιο, η απογραφή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2013, ενώ, είναι υποχρεωτική η αυτοπρόσωπη παρουσία των ασφαλισμένων.
(Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi)
Πηγη Media soup