Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

                                                           ...ήρθε!    ΒΙΝΤΕΟ

Φωτογραφία για Το πρώτο σημάδι του τέλους του κόσμου... ήρθε!Ένας αστεροειδής που έπεσε στην πρωτεύουσα της Σικελίας, το Παλέρμο, ήταν αρκετός για να προκληθεί πανικός στους κατοίκους, οι οποίοι το συνέδεσαν με τις προφητείες των Μάγιας περί τέλους του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου!

Συγκεκριμένα ένα κοριτσάκι είδε από την ταράτσα του σπιτιού του μια «κόκκινη φωτιά στο μέγεθος μεγάλης πέτρας», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο αστεροειδής έγινε αντιληπτός και από άλλους κατοίκους και αμέσως ...

...έγινε λόγος πως «το τέλος του κόσμου ήρθε!» Μάλιστα το Facebook πήρε «φωτιά» μέσα σε λίγες ώρες, με τους χρήστες να συνδέουν το περιστατικό με τις προφητείες των Μάγιας.

Βέβαια οι επιστήμονες καθησύχασαν τους πανικόβλητους κατοίκους αλλά και όσους φοβήθηκαν για το επικείμενο «τέλος», αναφέροντας πως πρόκειται για ένα κομμάτι του αστεροειδή «Τουτάτη» που πέρασε από την γη πριν λίγες ημέρες.

Ο αστεροειδής, ο οποίος δεν είναι ραδιενεργός, βρέθηκε σε ένα χωράφι στην περιοχή Μπρανκάτσιο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Οι επιστήμονες τον μετέφεραν στο Εθνικού Ινστιτούτου Γεωφυσικής και Ηφαιστειολογίας του Παλέρμο.
VIDEO
Πηγή: protothema