Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΞΑΝΘΗ:ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δείτε τι έγραφε στο facebook ο Παπάζογλου: Ποια θα γα@@σω σήμερα;


Ο Χρήστος Παπάζογλου είχε προφίλ στο facebook στο οποίο αστειευόταν με τις διαστροφές του. Χαρακτηριστικά, είχε για φωτογραφία-προφίλ την ταμπέλα από το χωριό «Γαμισιανά» στα Τρίκαλα, κάνοντας λογοπαίγνια του τύπου «το χωριό μου. Όποιος πάει, τον...».
«Ποια θα γ*μήσω σήμερα» έγραφε λίγες ημέρες πριν βιάσει και δολοφονήσει την άτυχη Ζωή. Φίλοι του, μάλιστα, που προφανώς δεν γνώριζαν ότι κυριολεκτούσε και θα έψαχνε θύμα για να βιάσει, αστειευόντουσαν μαζί του!
Ο ίδιος ο Χρήστος Παπάζογλου απέφυγε να κάνει το προφίλ στο ακριβές όνομα του, φροντίζοντας να...

... «κόψει» το επώνυμό του. Μάλιστα, δεν είχε βάλει δική του φωτογραφία αλλά τη φωτογραφία από την ταμπέλα του χωριού των Τρικάλων, ενώ είχε και άλλη μία στο προφίλ του με μήνυμα για τα αδέσποτα ζώα. Βλέπετε, μπορεί να βίασε και έκαψε ζωντανή την άτυχη κοπέλα, να είχε κατηγορηθεί για βιασμό και στο παρελθόν, αλλά δήλωνε ευαίσθητος άνθρωπος που ήθελε να βοηθήσει τα αδέσποτα...!
Ο δολοφόνος-βιαστής διαφήμιζε και το μανάβικό του στη σελίδα του στο facebook κάνοντας και λογοπαίγνια με το «Μ' ανάβεις». Παράλληλα είχε δηλώσει ότι του αρέσουν σελίδες όπως «Καλή η μ@λ@κί@, αλλά με το γ@μησι γνωρίζεις και κόσμο», «Σεξ, π@@τούζες και όργια»...

Newsbomb.gr