Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΞΑΝΘΗ:ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΡΙΚΤΟΥ...

                                    …εγκλήματος;
Ο κόσμος έπεσε να τον λυντσάρει έξω από το σπίτι του 

Φωτογραφία για Oμολόγησε ο δράστης του φρικτού εγκλήματος ; Ο κόσμος έπεσε να τον λυντσάρει έξω από το σπίτι του !
Φέρεται να ομολόγησε τελικά, όπως αναφέρουν πηγές της Ασφαλείας, ο δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας της 34χρονης Ζωής, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο 35χρονος Χρήστος Παπάζογλου από το Μυρωδάτο, προσήχθη και φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα ενώ λίγο πριν τις 10 και ενώ είχε μεταφερθεί στο σπίτι του για τη συλλογή στοιχείων και πειστηρίων, ο κόσμος αντιλήφθηκε την παρουσία του και κατά την αποχώρηση όρμηξε να τον λιντσάρει ! Ισχυρή αστυνομική δύναμη είχε αποκλείσει την πολυκατοικία που μένει στην οδό Περικλέους, στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με άλλες πηγές ...

...δεν προχώρησε σε ομολογία αλλά οι άνδρες της Αστυνομίας είναι σίγουροι ότι πρόκειται για αυτόν. Εφόσον ταυτοποιηθεί το γενετικό υλικό που έχει συλλεχθεί από τον τόπο του εγκλήματος και τον ύποπτο, θα προχωρήσουν σε σύλληψη και σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του.

Δεν επιβεβαιώνεται αν ο φερόμενος ως δράστης γνώριζε την 34χρονη Ζωή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού μιας φοιτήτριας - πριν από ένα χρόνο- αλλά δεν είχε προφυλακιστεί, χωρίς να είναι γνωστοί ακόμη οι λόγοι.

www.xanthipress.gr