Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ! ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ.....

Ο Ρομπέρτο Μπενίνι ειρωνεύεται την επιστροφή Μπερλουσκόνι
«Επιστρέφει, θεέ μου βοήθησέ μας!»Την πρόθεση του Μπερλουσκόνι να υποψήφιος στις εκλογές στην Ιταλία χλεύασε ο ηθοποιός Ρομπέρτο Μπενίνι, λέγοντας κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής πως αυτό είναι χειρότερο νέο από την επερχόμενη αποκάλυψη που προβλέπουν οι Μάγια!

«Επιστρέφει. Θεέ μου βοήθησέ μας!. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτό μας έλειπε! Είναι όπως στις ταινίες τρόμου: όταν όλα μοιάζουν ήρεμα εμφανίζεται καρχαρίας, η μούμια, ο Γκοτζίλα. Δεν έχει τίποτε να χάσει, τα έχει κάνει όλα - όργια, δικηγόρους, ανήλικες. Κοιτάει να περάσει καλά!», φώναξε ο Μπενίνι σε ένα χιουμοριστικό σκετς στη διάρκεια εκπομπής για το ιταλικό σύνταγμα.

Ο Μπενίνι κάλεσε επίσης, αστειευόμενος, τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Μόντι να ...

...συμμετάσχει στην εκπομπή και να ανακοινώσει έστω και ψέματα πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, μόνο και μόνο για να κλείσει το δρόμο στον Μπερλουσκόνι. «Μάριο κάνε μου τη χάρη», φώναξε ο Μπενίνι.

Ο Μόντι εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινώσει την απόφασή του. Ο Μπερλουσκόνι, τρεις φορές πρωθυπουργός, έχει δηλώσει πως είναι έτοιμος να αποσυρθεί αν ο ο Μάριο Μόντι είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, πιθανόν το Φεβρουάριο.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε με αρκετή δόση ειρωνείας και στη φιλοδοξία που έχει εκφράσει ο Μπερλουσκόνι να γίνει μια ημέρα πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, λέγοντας πως ο μόνος τρόπος για να δει τις φωτογραφίες του σε δημόσια κτίρια είναι «μέσα σε αστυνομικά τμήματα».

Ο Μπερλουσκόνι καταδικάστηκε τον Οκτώβριο για οικονομικές απάτες και αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλικές σχέσεις με μια ανήλικη πόρνη, αλλά και για κατάχρηση εξουσίας.
Από το Newsbeast.gr